Διαφημιστικό δίκτυο ψηφιακής σήμανσης στη μαιευτική κλινική ΡΕΑ

Το δίκτυο


Από τον Φεβρουάριο του 2019, η Intelligent Media έχει εγκαταστήσει και διαχειρίζεται διαφημιστικό δίκτυο ψηφιακής σήμανσης στου χώρους του μαιευτηρίου ΡΕΑ, ενός από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά μαιευτήρια στην Ελλάδα από άποψη τοκετών. Το μαιευτήριο καλύπτει τα νότια προάστια της Αττικής και βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού.  Το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης αποτελείται από 26 επίπεδες οθόνες τεχνολογίας LED, οι οποίες βρίσκονται τοποθετημένες στους κοινόχρηστους χώρους της κλινικής (αίθουσες αναμονής, lobby, διάδρομοι, κλπ).  Το προβαλλόμενο στις οθόνες περιεχόμενο έχει ως στόχο τους μελλοντικούς γονείς που επισκέπτονται το μαιευτήριο για εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου, καθώς και τους συγγενείς των γυναικών που βρίσκονται στο στάδιο μετά τον τοκετό και νοσηλεύονται στην κλινική. Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται εξ αποστάσεως με τη χρήση ειδικού λογισμικού ψηφιακής σήμανσης (digital signage software).

Περιεχόμενο και ευκαιρίες διαφήμισης


Το προβαλλόμενο περιεχόμενο αποτελείται περιεχόμενο του ΡΕΑ (corporate videos, προσφορές, κ.α.), ψυχαγωγικό περιεχόμενο, συμβουλές για θέματα που αφορούν εγκύους, νέους και μελλοντικούς γονείς, αλλά και διαφημιστικό περιεχόμενο εταιρειών που ενδιαφέρονται να στοχεύσουν το συγκεκριμένο κοινό. Η διαφημιστική προβολή προϊόντων και υπηρεσιών είναι δυνατή μέσω διαφημιστικού spot, το οποία προβάλλεται κάθε 12 λεπτά. Εκτός αυτού, είναι δυνατή η προβολή ενημερωτικού περιεχομένου (infomercial) διάρκειας 2-4 λεπτών. Επιπλέον, ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να χορηγήσουν είτε ενότητες περιεχομένου (π.χ. συμβουλές για εγκύους) ή μορφές περιεχομένου (π.χ. καιρός, ειδήσεις), κλπ.  Το περιεχόμενο μπορεί να περιέχει και διαδραστικές μορφές διαφήμισης όπως διαγωνισμούς SMS ή συνεργασία με mobile εφαρμογές.

Μεγάλος αριθμός διαφημιζομένων έχουν ήδη εμπιστευθεί το διαφημιστικό δίκτυο ψηφιακής σήμανσης στο ΡΕΑ για τη στοχευμένη προβολή προϊόντων και υπηρεσιών.

Γνωρίστε και εσείς τον αποτελεσματικό και στοχευμένο τρόπο διαφήμισης μέσα από τα διαφημιστικά δίκτυα ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media. Επικοινωνήστε στο 210.68.56.820 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ανακαλύψτε τι μπορούμε να προσφέρουμε στην επιχείρησή σας.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Ρέα