Achilleas Papageorgiou

Achilleas Papageorgiou

Αχιλλέας Παπαγεωργίου (Head of Digital Strategy): Πτυχιούχος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου, με Master στις Ψηφιακές Επικοινωνίες και Δίκτυα από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σχεδιάζει και είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή διαδικτυακών στρατηγικών που οδηγούν σε αποδοτικά αποτελέσματα βάσει επιχειρηματικών στόχων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς του SEO και του Development. Είναι Adwords Certified και Mobile Sites Certified από τη Google. Από το 2008 είναι μέλος της IEEE. Στην Intelligent Media απασχολείται στα πλαίσια του idcs business unit.

Internet of Things (IoT). Digital marketing και ιδιωτικότητα στο επίκεντρο της επιχειρηματικής καινοτομίας

Αναρτήθηκε από Achilleas Papageorgiou, Dora Charisiadi την Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014. στην κατηγορία Technology News

IoT και ιδιοτικότητα

Το Internet of Things (IoT) είναι πλέον μία έννοια που πολλοί από εσάς θα έχετε ακούσει ή θα ακούσετε καθώς ολοένα και μεγαλώνει το ενδιαφέρον εταιρειών, όπως η IBM, η ORACLE, η Samsung, η Intel, διεθνών επιστημονικών οργανισμών, όπως η IEEE και κυβερνήσεων για την εφαρμογή νέων καινοτόμων υπηρεσιών που βασίζονται σε αυτό. Ο όρος Internet of Things προτάθηκε για πρώτη φορά από τον Kevin_Ashton. Η Ευρωπαϊκή Ένωση από νωρίς ενδιαφέρθηκε για τις εξελίξεις στο νέο αυτό χώρο. Η λειτουργία του European IoT Research and Innovation Challenges, αποδεικνύει τις διαστάσεις που είχε αποκτήσει από νωρίς το ενδιαφέρον για την εξέλιξη τεχνολογιών που βασίζονται σε mobile τεχνολογίες και cloud υποδομές στην κατεύθυνση της πανταχού υπολογιστικής.

Μαθήματα κατασκευής ιστοσελίδων στη σχολή πληροφορικής του Ιερού Ναoύ Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου

Αναρτήθηκε από Achilleas Papageorgiou την Τρίτη, 06 Μάιος 2014. στην κατηγορία Intelligent Media

Μαθήματα στον τομέα της πληροφορικής και ειδικότερα στο αντικείμενο της σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων διοργάνωσαν και προσέφεραν, δωρεάν, η ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με την Intelligent Media LTD εταιρεία που εδρεύει στην ενορία του.

Στα πλαίσια ενός ιδιαίτερα σύγχρονου σε θεματολογία σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν δεξιότητες στον τομέα της δημιουργίας ιστοσελίδων. Ταυτόχρονα και υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών και εργαζομένων της εταιρείας, κου Παπαγεωργίου Αχιλλέα (Web developer & SEO specialist) και κου Καρζή Φώτη (Software Development Director), συμμετείχαν όλοι μαζί στη συνεργατική ανάπτυξη της ιστοσελίδας του Ιερού Ναού.

Σχολή πληροφορικής Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου

Η ομάδα ανάπτυξης της ιστοσελίδας του Ναού

Η γνώση αποτελεί ένα πολύτιμο εφόδιο για τους συνανθρώπους μας και είναι σημαντικό να προσφέρεται στις μέρες μας απλόχερα και δωρεάν.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Achilleas Papageorgiou