Μαθήματα κατασκευής ιστοσελίδων στη σχολή πληροφορικής του Ιερού Ναoύ Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου

Αναρτήθηκε από Achilleas Papageorgiou την Τρίτη, 06 Μάιος 2014, στην κατηγορία Intelligent Media

Μαθήματα στον τομέα της πληροφορικής και ειδικότερα στο αντικείμενο της σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων διοργάνωσαν και προσέφεραν, δωρεάν, η ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου, σε συνεργασία με την Intelligent Media LTD εταιρεία που εδρεύει στην ενορία του.

Στα πλαίσια ενός ιδιαίτερα σύγχρονου σε θεματολογία σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν δεξιότητες στον τομέα της δημιουργίας ιστοσελίδων. Ταυτόχρονα και υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών και εργαζομένων της εταιρείας, κου Παπαγεωργίου Αχιλλέα (Web developer & SEO specialist) και κου Καρζή Φώτη (Software Development Director), συμμετείχαν όλοι μαζί στη συνεργατική ανάπτυξη της ιστοσελίδας του Ιερού Ναού.

Σχολή πληροφορικής Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου

Η ομάδα ανάπτυξης της ιστοσελίδας του Ναού

Η γνώση αποτελεί ένα πολύτιμο εφόδιο για τους συνανθρώπους μας και είναι σημαντικό να προσφέρεται στις μέρες μας απλόχερα και δωρεάν.

Μοιράσου το!

Σχετικά με τον συντάκτη

Achilleas Papageorgiou

Achilleas Papageorgiou

Αχιλλέας Παπαγεωργίου (Head of Digital Strategy): Πτυχιούχος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου, με Master στις Ψηφιακές Επικοινωνίες και Δίκτυα από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σχεδιάζει και είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή διαδικτυακών στρατηγικών που οδηγούν σε αποδοτικά αποτελέσματα βάσει επιχειρηματικών στόχων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς του SEO και του Development. Είναι Adwords Certified και Mobile Sites Certified από τη Google. Από το 2008 είναι μέλος της IEEE. Στην Intelligent Media απασχολείται στα πλαίσια του idcs business unit.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Μαθήματα κατασκευής ιστοσελίδων στη σχολή πληροφορικής του Ιερού Ναoύ Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου