Εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης σε ιατρεία

Αναρτήθηκε από Georgios Tsintzilonis την Κυριακή, 10 Αύγουστος 2014, στην κατηγορία Digital Signage

εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης σε ιατρεία

Η ψηφιακή σήμανση (digital signage), η εγκατάσταση δηλαδή οθονών και η σύνδεσή τους με mini PCs που φέρουν ειδικό λογισμικό  για τον χειρισμό και αναπαραγωγή ενός μεγάλου αριθμού τύπων περιεχομένου δυναμικά και εξ αποστάσεως, έχει ως εφαρμογή να επιδείξει έναν μεγάλο αριθμό επιτυχών παραδειγμάτων τα τελευταία 10 χρόνια.

forma

Δείτε όλες τις νέες ολοκληρωμένες υπηρεσίες της Intelligent Media για το ψηφιακό marketing του ιατρείου σας στο www.digitaldoctor.gr.

Ένας από τους χώρους που η ψηφιακή σήμανση  αποδεικνύεται ότι έχει να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα είναι ο χώρος παροχής υπηρεσιών υγείας. Εγκαταστάσεις στον Ελληνικό χώρο έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα. Η Intelligent Media να αποτελεί ουσιαστικά τον συνεργάτη επιλογής για την υλοποίηση ανάλογων εφαρμογών, με συνεργασίες που περιλαμβάνουν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών ομίλων παροχής υπηρεσιών υγείας.

Εκτός των ανωτέρω υλοποιήσεων όμως, η Intelligent Media έχει αρχίσει να εισάγει αυτή την καινοτόμο τεχνολογία και σε χώρους ιδιωτικών ιατρειών. Και εδώ, όπως και στις προηγούμενες εφαρμογές, ο ιδιώτης ιατρός έχει να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από την εισαγωγή διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης στον χώρο αναμονής του ιατρείου:

 1. Διαρκής εκπαίδευση των επισκεπτών του ιατρείου – πελατών και συνοδών – σε θέματα που αφορούν την ειδικότητα του ιατρού και τις πιθανές παθήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες του ιατρείου
 2. Αύξηση της πιστότητας των πελατών μέσω της προβολής έγκυρου περιεχομένου που υποβοηθά στην εμπέδωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του ιατρού
 3. Το περιεχόμενο που προβάλλεται μπορεί να περιέχει videos με τον ίδιο τον ιατρό να εξηγεί σε απλούς και καθημερινούς όρους θέματα που αφορούν σε παθήσεις και θεραπείες που εξυπηρετούνται μέσω της ειδικότητάς του
 4. Εμπέδωση του branding του ιατρείου στη συνείδηση του πελάτη μέσα από ένα δυναμικό και εργαλείο ενημέρωσης και marketing
 5. Εκτός του video περιεχομένου – ενημερωτικού και ψυχαγωγικού  - ο ιατρός μπορεί να προβάλλει και άλλο περιεχόμενο όπως νέα από το χώρο της υγείας, δεδομένα καιρού, παρουσιάσεις, κ.α.

Με την υιοθέτηση διαφημιστικών οθονών υποστηριζόμενων από την τεχνολογία της ψηφιακής σήμανσης, ο χώρος αναμονής κάθε ιατρείου γίνεται ένα εργαλείο ενημέρωσης και προώθησης των υπηρεσιών και της εξειδίκευσής του για κάθε ιδιώτη ιατρό.

Ανάλογες εγκαταστάσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε ιατρεία:

 1. Παιδιάτρων
 2. Μαιευτήρων -γυναικολόγων
 3. Οδοντιάτρων
 4. Δερματολόγων

Η Intelligent Media, με την εκτενή εμπειρία που διαθέτει σε ανάλογα έργα στον χώρο της υγείας, μπορεί να προσφέρει σε κάθε ιδιώτη ιατρό την ιδανική λύση ψηφιακής σήμανσης για τον χώρο του, αναλαμβάνοντας:

 1. Την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού (οθόνες plasma και LED, καθώς και mini PCs με λογισμικό ψηφιακής σήμανσης
 2. Την παραγωγή του αρχικού περιεχομένου από εξειδικευμένο τμήμα με εμπειρία σε ιατρικά θέματα
 3. Την διαχείριση του περιεχομένου και την ανανέωσή του βάσει των απαιτήσεων κάθε ιατρού
 4. Την συντήρηση του εξοπλισμού με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία του

Εάν είστε ιατρός με ιδιωτικό ιατρείο, επικοινωνήστε με την Intelligent Media και ανακαλύψτε την δυνατότητα που έχετε για να αναπτύξετε, οικονομικά και αποτελεσματικά, το ιδιωτικό κανάλι του ιατρείου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο e-mail.

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο

Παρακαλώ επιλέξτε τμήμα

Παρακαλώ εισάγετε ένα θέμα για το μήνυμά σας

Παρακαλώ εισάγετε ένα μήνυμα

Υποχρεωτικό πεδίο

Μοιράσου το!

Σχετικά με τον συντάκτη

Georgios Tsintzilonis

Georgios Tsintzilonis

Ο Γιώργος Τσιντζηλώνης είναι Managing Director της Intelligent Media και έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα digital media. Ασχολείται ιδιαίτερα με την ανάπτυξη έργων σε online στρατηγική, mobile applications, web development και social media και γράφει για αυτά που συναντά στον δικτυωμένο, ψηφιακό μας κόσμο.

 

 

 

Τα business units της Intelligent Media

 • idcs
 • babyzone
 • CareHub
 • Digital Doctor
 • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης σε ιατρεία