Εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης σε διαγνωστικά κέντρα

Αναρτήθηκε από Georgios Tsintzilonis την Παρασκευή, 08 Αύγουστος 2014, στην κατηγορία Digital Signage

Διαφημιστικές οθόνες ψηφιακής σήμανσης στο διαγνωστικό κέντρο Κοσμοϊατρική

Εγκατάσταση διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης από την Intelligent Media στο διαγνωστικό κέντρο "Κοσμοϊατρική"

Η ψηφιακή σήμανση (digital signage) αποτελεί μία ιδιαίτερα δυναμική εφαρμογή marketing για τα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο. 

Οι εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης σε διαγνωστικά κέντρα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση οθονών νέας τεχνολογίας (plasma ή LED) στους κοινόχρηστους χώρους του διαγνωστικού κέντρου και στη σύνδεσή τους με mini PCs που φέρουν ειδικό λογισμικό ψηφιακής σήμανσης (digital signage software).

Το συγκεκριμένο λογισμικό επιτρέπει τη διαχείριση του προβαλλόμενου περιεχομένου εξ αποστάσεως και την δυναμική αλλαγή του οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης, επιτρέπει τον καταμερισμό της οθόνης σε περιοχές με αποτέλεσμα τη δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής διαφορετικών τύπων περιεχομένου, όπως ενδεικτικά:

 1. Videos
 2. Νέα σε μορφή crawl από ειδησεογραφικές πηγές
 3. Νέα του διαγνωστικού κέντρου σε μορφή crawl
 4. Νέες υπηρεσίες του κέντρου σε μορφή banners
 5. Flash animations
 6. Δεδομένα καιρού
 7. Ώρες λειτουργίας και στοιχεία επικοινωνίας

Πλεονεκτήματα της ψηφιακής σήμανσης για διαγνωστικά κέντρα

Οι οθόνες νέας τεχνολογίας στους χώρους αναμονής διαγνωστικών κέντρων και η προβολή εξειδικευμένου περιεχομένου, διαθέτουν την δυναμική για την υλοποίηση ενεργειών marketing από το διαγνωστικό κέντρο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενδεικτικά:

 1. Για την δυναμική επικοινωνία πολλαπλών μηνυμάτων ταυτόχρονα, δεδομένο το οποίο βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα σε σχέση με μία σταθερή θέση σήμανσης
 2. Για την εκμετάλλευση του χρόνου αναμονής με σκοπό την προώθηση των υπηρεσιών του κέντρου στους πελάτες του
 3. Για την αντικατάσταση της προβολής ελευθέρων τηλεοπτικών καναλιών με εξειδικευμένο περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους πελάτες τους διαγνωστικού κέντρου
 4. Για την εξειδικευμένη προβολή περιεχομένου ανά τμήμα του κέντρου και ανά οθόνη, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την επίδραση στον πελάτη του συγκεκριμένου τμήματος
 5. Για την προβολή συμβουλών υγείας, χαρακτηριστικό που βελτιώνει την εμπειρία πελάτη λόγω του σχετικού με το χώρο προβαλλόμενου περιεχομένου.

Μέσα από τα παραπάνω, το διαγνωστικό κέντρο, έχει την ευκαιρία να:

 1. Αυξήσει την πιστότητα των πελατών του
 2. Εισάγει μία καινοτόμο υπηρεσία marketing και επικοινωνίας
 3. Βελτιώσει την εμπειρία των πελατών του
 4. Αυξήσει τις πωλήσεις του μέσα από ενέργειες cross- και up-sell

Η Intelligent Media, με την πολυετή εμπειρία της στην ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής σήμανσης σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας και πελάτες όπως ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, ο ¨Όμιλος ΙΑΣΩ, αλλά και οι αλυσίδες διαγνωστικών κέντρων, ΔΙΑΓΝΩΣΗ, EUROMEDICA, ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ και ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, είναι σε θέση να σχεδιάσει την βέλτιστη, τεχνικά και οικονομικά, λύση ψηφιακής σήμανσης για κάθε διαγνωστικό κέντρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τι μπορεί να προσφέρει ένα σύστημα ψηφιακής σήμανσης και στο δικό σας διαγνωστικό κέντρο.

Μοιράσου το!

Σχετικά με τον συντάκτη

Georgios Tsintzilonis

Georgios Tsintzilonis

Ο Γιώργος Τσιντζηλώνης είναι Managing Director της Intelligent Media και έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα digital media. Ασχολείται ιδιαίτερα με την ανάπτυξη έργων σε online στρατηγική, mobile applications, web development και social media και γράφει για αυτά που συναντά στον δικτυωμένο, ψηφιακό μας κόσμο.

 

 

 

Τα business units της Intelligent Media

 • idcs
 • babyzone
 • CareHub
 • Digital Doctor
 • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης σε διαγνωστικά κέντρα