Πως βοηθάει η ψηφιακή σήμανση την αύξηση των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο

Αναρτήθηκε από Georgios Tsintzilonis την Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014. στην κατηγορία Digital Signage

Πώς βοηθάει η ψηφιακή σήμανση στην αύξηση των πωλήσεων

Η επανάσταση που έχει επιφέρει το Internet και οι τεχνολογίες που γεννώνται μέσα από αυτό, έχουν αλλάξει δραματικά τις συνήθειες των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια. Επανάσταση δεν αποτελεί μόνο η δυνατότητα των online αγορών αλλά και ο τεράστιος όγκος πληροφοριών και η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με αυτές που προσφέρει το Internet. Αναλυτικές πληροφορίες προϊόντων, κριτικές, προσφορές και προγράμματα πιστότητας πελατών, είναι χαρακτηριστικά που ο σύγχρονος καταναλωτής θέλει και απαιτεί.

Internet of Things (IoT). Digital marketing και ιδιωτικότητα στο επίκεντρο της επιχειρηματικής καινοτομίας

Αναρτήθηκε από Achilleas Papageorgiou, Dora Charisiadi την Δευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014. στην κατηγορία Technology News

IoT και ιδιοτικότητα

Το Internet of Things (IoT) είναι πλέον μία έννοια που πολλοί από εσάς θα έχετε ακούσει ή θα ακούσετε καθώς ολοένα και μεγαλώνει το ενδιαφέρον εταιρειών, όπως η IBM, η ORACLE, η Samsung, η Intel, διεθνών επιστημονικών οργανισμών, όπως η IEEE και κυβερνήσεων για την εφαρμογή νέων καινοτόμων υπηρεσιών που βασίζονται σε αυτό. Ο όρος Internet of Things προτάθηκε για πρώτη φορά από τον Kevin_Ashton. Η Ευρωπαϊκή Ένωση από νωρίς ενδιαφέρθηκε για τις εξελίξεις στο νέο αυτό χώρο. Η λειτουργία του European IoT Research and Innovation Challenges, αποδεικνύει τις διαστάσεις που είχε αποκτήσει από νωρίς το ενδιαφέρον για την εξέλιξη τεχνολογιών που βασίζονται σε mobile τεχνολογίες και cloud υποδομές στην κατεύθυνση της πανταχού υπολογιστικής.

Τα κρεβάτια του μέλλοντος θα σας παρακολουθούν όσο κοιμάστε!

Αναρτήθηκε από Antonis Kotselas την Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014. στην κατηγορία Technology News

Τα κρεβάτια του μέλλοντος θα σας παρακολουθούν όσο κοιμάστε!

Στην παγκόσμια έκθεση ηλεκτρονικών ειδών (CES) που πραγματοποιήθηκε στο LASVEGAS παρουσιάστηκε το πρώτο ‘έξυπνο κρεβάτι’. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία ‘SleepNumber’ λανσάρει ένα κρεβάτι που μαθαίνει το πώς κοιμάσαι και σου δίνει συμβουλές σε ένα ειδικά διαμορφωμένο application στο κινητό σου.

Ανακαλύπτοντας την ψηφιακή σήμανση (Digital Signage)

Αναρτήθηκε από Georgios Tsintzilonis την Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013. στην κατηγορία Digital Signage

Τι είναι η ψηφιακή σήμανση;

Τα χρόνια που διανύουμε είμαι μία πολύ καλή εποχή για την ψηφιακή σήμανση λόγω της ύπαρξης μεγάλου αριθμού σχετικών λύσεων και της χρήσης των rich media να αντιμετωπίζεται πλέον ως ένα ανταγωνιστικό μέσο διαφοροποίησης, ακόμη και για τις μικρότερες επιχειρήσεις. Θετικό στοιχείο επίσης είναι ότι η παγκόσμια αγορά ψηφιακής σήμανσης αναπτύσσεται συνεχώς βάσει των τελευταίων στοιχείων για τις αγορές επαγγελματικών monitors ψηφιακής σήμανσης.

Προετοιμαστείτε, η «Κοινωνική Σήμανση» (Social Signage) είναι εδώ

Αναρτήθηκε από Georgios Tsintzilonis την Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2013. στην κατηγορία Digital Signage

social signage

Το εύρος της ψηφιακής σήμανσης που πρέπει να αντιμετωπίσει η βιομηχανία, είναι το πώς η κοινωνική συζήτηση και το διαρκώς διευρυνόμενο σύνολο των κοινωνικών πλατφορμών και τα σύνθετα δεδομένα που υπηρετούν, μπορούν να αξιοποιηθούν από τα εμπορικές εταιρείες για να προσεγγίσουν αποτελεσματικά τον κόσμο μέσω των εφαρμογών της ψηφιακής σήμανσης.

Σήμερα, οι εταιρείες χρησιμοποιούν, σε γενικές γραμμές, στρατηγικές που ενισχύουν την παρουσία σε social media με την υλοποίηση ψηφιακής σήμανσης, για να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους αξία και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

<<  3 4 5 6 7 [8

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
blog