Πως η ψηφιακή σήμανση μπορεί να ωφελήσει τα ξενοδοχεία και τους πελάτες τους

Αναρτήθηκε από Georgios Tsintzilonis την Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2015. στην κατηγορία Digital Signage

λύσεις ψηφιακής σήμανσης για ξενοδοχεία

Η ψηφιακή σήμανση (Digital signage) παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα για τα ξενοδοχεία και τους πελάτες τους.  Επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, γεγονός που ενισχύει την εμπειρία του πελάτη. Είναι επίσης ένας παράγοντας που ωθεί τους πελάτες να αποκτήσουν μεγαλύτερη επαφή με το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες που προσφέρει, ενισχύοντας παράλληλα το brand του ξενοδοχείου. Υπάρχει μία ποικιλία μεθόδων με τις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η ψηφιακή σήμανση για να βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη ενός ξενοδοχείου. 

Digital Signage in Retail - Η πιο δυναμική και αποτελεσματική τεχνική των digital media

Αναρτήθηκε από Dora Charisiadi την Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015. στην κατηγορία Digital Signage

καταστήματα λιανικής πώλησης και ψηφιακή σήμανση

Στη ζωή έχουμε πολλούς ρόλους. Γονέα, φίλου, συζύγου, συνάδελφου, καταναλωτή, επιχειρηματία, είναι μόνο μερικοί ρόλοι που μπορώ να σκεφτώ αυτήν τη στιγμή. Ο ρόλος μας ως καταναλωτής είναι σχεδόν καθημερινή μας συνήθεια. Σκεφτείτε λοιπόν πόσα μηνύματα λαμβάνετε κάθε μέρα και από πόσα διαφορετικά κανάλια. Στο ρόλο σας ως έμπορος ή επιχειρηματίας δεν έχετε παρά να μπείτε στη θέση του καταναλωτή να σκεφτείτε όπως θα σκεφτόσασταν εάν ήσασταν εσείς ο πελάτης.

Ψηφιακή σήμανση και εξατομίκευση εμπειρίας πελάτη στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο

Αναρτήθηκε από Georgios Tsintzilonis την Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2015. στην κατηγορία Technology News

ψηφιακή σήμανση μόδα

Είναι κοινή γνώση ότι ο όγκος των δεδομένων που παράγουμε κατά τις καθημερινές μας δραστηριότητες, αυξάνεται συνεχώς. Από τη συλλογική μας εξάρτηση από τα social media και τα κινητά μας τηλέφωνα, μέχρι τις online τραπεζικές συναλλαγές και την κατανάλωση ειδήσεων, συνεχώς παράγουμε μία ροή δεδομένων, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευθούν οι εταιρείες που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες.

Αν και αυτό το γεγονός μπορεί να κάνει κάποιους να αισθάνονται άβολα, αναμφίβολα υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τον διαμοιρασμό των δεδομένων που παράγουμε με εταιρείες που τα χρησιμοποιούν υπεύθυνα.

Ψηφιακή Σήμανση (digital signage) στην εκπαίδευση

Αναρτήθηκε από Dora Charisiadi την Κυριακή, 15 Μάρτιος 2015. στην κατηγορία Digital Signage

ψηφιακή σήμανση στην εκπαίδευση

Πάντα ένα βήμα μπροστά από τη νέα γενιά

Η εκπαίδευση εξελίσσεται, δε μένει ποτέ στάσιμη. Ακολουθεί αλλά και ανοίγει το δρόμο στους νέους. Είμαστε σε μία εποχή όπου η γενιά των video-gaming και IT-literate παιδιών είναι πια γεγονός. Αυτό που περιμένουν να δουν από το σχολείο τους, το φροντιστήριο, το πανεπιστήμιο, είναι εκπαιδευτικά ιδρύματα που συμβαδίζουν με τα ερεθίσματα και τις ανάγκες που έχουν σε καθημερινή βάση (παίζουν video games, μπαίνουν στο YouTube για να δουν videos, έχουν smatrphones,  επικοινωνούν με όλη τη παρέα μέσω internet, κλπ) Είναι ο τρόπος ζωής τους να αλληλεπιδρούν με την τεχνολογία.

Το να βρείτε έναν τρόπο να εισάγετε τέτοιου είδους μέσα στο εκπαιδευτικό σας ίδρυμα θα σας φέρει πιο κοντά στον τρόπο που επικοινωνούν μεταξύ τους οι νέοι και παράλληλα εξελίσσετε τις υπηρεσίες σας και αναβαθμίζετε την εικόνα σας.

Ψηφιακή σήμανση και λιανικό εμπόριο

Αναρτήθηκε από Georgios Tsintzilonis την Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015. στην κατηγορία Digital Signage

supermarket ψηφιακή σήμανση σε καταστήματα λιανικής πώλησης

Η βιομηχανία του λιανικού εμπορίου έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μάρτυρας μίας μεγάλης αλλαγής στον τρόπο που εφαρμόζονται τεχνικές και στρατηγικές marketing. Για τον λιανέμπορο, υπάρχει μία ποικιλία τρόπων να προωθήσει την επιχείρησή του, όπως τηλεόραση, έντυπα μέσα, φήμη μεταξύ των καταναλωτών, outdoor διαφήμιση, αλλά επίσης και πρόσφατες τεχνολογικά υποστηριζόμενες επιλογές, όπως η ψηφιακή σήμανση, το online marketing, το mobile marketing, κ.α.

 

<<  1 2 3 4 [56 7 8  >>  

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
blog