Εκθεσιακό περίπτερο και ψηφιακή σήμανση

Αναρτήθηκε από Aliki Mitropoulou την Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018. στην κατηγορία Digital Signage

Πώς να ενισχύσετε την παρουσία σας στις εκθέσεις

trade show digital signage

Οι εκθέσεις, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για μια εταιρεία να ενισχύσει την εικόνα της, στοχευμένα στο κοινό της. Σε τέτοια events όμως, είναι απόλυτα λογικό όλοι οι εκθέτες να προσπαθούν να τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών. Τα events είναι πάντα ένας αγώνας δρόμου μεταξύ των εκθετών, οι οποίοι σπαταλούν μεγάλα χρηματικά ποσά στο στήσιμο των περιπτέρων τους, με μόνο στόχο και σκοπό, τον εντυπωσιασμό των επισκεπτών.

3 Trends της ψηφιακής σήμανσης για το 2018

Αναρτήθηκε από Aliki Mitropoulou την Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018. στην κατηγορία Digital Signage

ds

Η παγκόσμια αγορά της ψηφιακής σήμανσης έκλεισε με θετικό πρόσημο το 2017, ξεπερνώντας τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Οι αριθμοί αυτοί, φυσικά και δεν μπορούν να αγνοηθούν καθώς κατατάσσουν την αγορά της ψηφιακής σήμανσης ως τον ανερχόμενο κλάδο της διαφημιστικής αγοράς. Το 2018 προβλέπεται ο κλάδος να έχει ακόμα μεγαλύτερα έσοδα, κάνοντας την ψηφιακή σήμανση ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε brand. Εάν λοιπόν και εσείς αποφασίσετε να επενδύσετε και να εμπιστευθείτε τα προτερήματα και πλεονεκτήματα του κλάδου, παρακάτω μπορείτε να δείτε τις νέες τάσεις της αγοράς αυτής.

3 τρόποι για να αποκτήσετε ένα πολύ πιστό κοινό με την ψηφιακή σήμανση

Αναρτήθηκε από Aliki Mitropoulou την Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017. στην κατηγορία Digital Signage

 Digital signage window

Εταιρείες όπως η Apple, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να δημιουργήσουν την εικόνα που έχουν σήμερα. Έχουν χτίσει ένα brand image, το οποίο δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από τα προϊόντα τους, αλλά γύρω από το lifestyle και την επιθυμία των καταναλωτών να υιοθετήσουν ένα lifestyle το οποίο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τους αντιλαμβάνεται ο περίγυρός τους. Στην περίπτωση της Apple, να τους εντάξει σε ένα luxury lifestyle.

5 δεδομένα που αποδεικνύουν ότι η ψηφιακή σήμανση είναι ένα από τα καλύτερα μέσα προώθησης

Αναρτήθηκε από Aliki Mitropoulou την Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017. στην κατηγορία Digital Signage

Ψηφιακή σήμανση

Η ψηφιακή σήμανση πλέον βρίσκεται παντού. Κυρίως στο εξωτερικό (σίγουρα όλοι μας έχουμε δει σε κάποιο ταξίδι μας) αλλά και στην Ελλάδα έχει αρχίσει να αποκτά μεγάλο κοινό και υποστηρικτές, μιας και τα πλεονεκτήματά της, τα οποία αφορούν τους περισσότερους επιχειρηματικούς κλάδους, είναι πολλά.

Για να λύσουμε τις (απόλυτα λογικές) απορίες σας όπως, «πως θα βοηθήσει την επιχείρησή μου;» ή «αξίζει να επενδύσω στην ψηφιακή σήμανση;» παρακάτω σας παρουσιάζουμε στατιστικά τα οποία έχουν προκύψει από έρευνες που έχουν γίνει και παρουσιάζουν τα προτερήματα της ψηφιακής σήμανσης συγκριτικά με κάποια άλλα μέσα προώθησης.

Πως να ωφεληθείτε από την ψηφιακή σήμανση

Αναρτήθηκε από Aliki Mitropoulou την Κυριακή, 08 Οκτώβριος 2017. στην κατηγορία Digital Signage

Τοποθετώντας τη σε μικρούς αλλά απόλυτα στοχευμένους χώρους

digital signage στην αίθουσα διδασκαλίας

Σε προηγούμενες αναφορές μας όσον αφορά τη χρησιμότητα και τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής σήμανσης, έχουμε εστιάσει στα οφέλη που προσδίδει ένα δίκτυο ψηφιακής σήμανσης το οποίο είναι τοποθετημένο σε κεντρικά σημεία κτηρίων όπως στις ρεσεψιόν, στις αίθουσες αναμονής κλπ.

Ήρθε λοιπόν η ώρα λοιπόν να εξετάσουμε πως η ψηφιακή σήμανση μπορεί να βοηθήσει την επικοινωνία μίας εταιρείας ή ενός οργανισμού σε πιο κλειστούς (από άποψη κόσμου) αλλά και πιο στοχευμένους χώρους.

[12 3 4 5  >>  

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
blog