Εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου οθονών Digital Signage του Ομίλου EUROMEDICA από την Intelligent Media.

on .

Την αποκλειστική εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου οθονών Digital Signage, που διαχειρίζεται η Sonak Α.Ε., στις κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου EUROMEDICA σε όλη την Ελλάδα, ανέλαβε η Intelligent Media από τον Νοέμβριο του 2010.

Το κανάλι του Ομίλου ενημερώνει και ψυχαγωγεί τους επισκέπτες και τους νοσηλευόμενους, πληροφορεί τους εργαζόμενους για τα νέα του Ομίλου και αποτελεί το κατάλληλο διαφημιστικό περιβάλλον για επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα στοχευμένο κοινό που αγγίζει τα 320.000 άτομα σε μηνιαία βάση.

 

Σε συνδυασμό με τα δίκτυα οθονών που λειτουργούν σε ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ, ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ & διαγνωστικά κέντρα ΔΙΑΓΝΩΣΗ δίνεται η δυνατότητα προβολής επιλεγμένων διαφημιστικών μηνυμάτων σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας προσεγγίζοντας 1.500.000 άτομα σε μηνιαία βάση.

Intelligent Media business units

  • idcs
  • babyzone.gr
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

54, K. Varnali Str., Halandri, 15233
T: (0030) 210.68.56.820
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Don't miss the latest updates!
Connect with us.

intelligent media on facebook   intelligent media on twitter   intelligent media on linkedin   intelligent media on youtube

Intelligent Media map
Εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου οθονών Digital Signage του Ομίλου EUROMEDICA από την Intelligent Media.