Δίκτυο Advertising Signage στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από την Intelligent Media

on .

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι ο δέκατος τρίτος νοσηλευτικός οργανισμός που αποκτά το δικό του δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με τους επισκέπτες, τους νοσηλευόμενους και το προσωπικό του ξεκινώντας τη λειτουργία του στις 22 Μαρτίου. H Intelligent Media αναλαμβάνει την πλήρη παραγωγή και διαχείριση του καναλιού, το οποίο θα εκπέμπει σε όλους τους χώρους αναμονής της κλινικής, μέσω 27 οθονών. Το προβαλλόμενο περιεχόμενο αφορά ενημερωτικά θέματα υγείας για τη μαμά, το παιδί και την οικογένεια, ψυχαγωγικά θέματα και διαφημιστικά μηνύματα.

Σε συνδυασμό με τα δίκτυα οθονών που λειτουργούν σε ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ δίνεται η δυνατότητα προβολής επιλεγμένων διαφημιστικών μηνυμάτων στα μεγαλύτερα ιδιωτικά μαιευτήρα όπου πραγματοποιείται κατά μέσο όρο το 35% των γεννήσεων πανελλαδικά ετησίως*, προσεγγίζοντας ένα εξαιρετικά στοχευμένο κοινό που ανέρχεται στα 400.000 άτομα σε μηνιαία βάση.

* Πηγή: Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, 14-15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009.

Intelligent Media business units

  • idcs
  • babyzone.gr
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

54, K. Varnali Str., Halandri, 15233
T: (0030) 210.68.56.820
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Don't miss the latest updates!
Connect with us.

intelligent media on facebook   intelligent media on twitter   intelligent media on linkedin   intelligent media on youtube

Intelligent Media map
Δίκτυο Advertising Signage στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από την Intelligent Media