Ψηφιακή Σήμανση σε Meeting Rooms: 5 Τάσεις που θα υποστηρίξουν την επιστροφή σας στο γραφείο

Ψηφιακή Σήμανση σε Meeting Rooms: 5 Τάσεις που θα υποστηρίξουν την επιστροφή σας στο γραφείο

Οι αίθουσες συσκέψεων δεν είχαν την τιμητική τους τα 2 τελευταία χρόνια, επομένως, οι εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης στα meeting room ενδέχεται να μην βρίσκονται ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων σας. Ωστόσο, εξακολουθούν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο χώρο εργασίας σας και μπορούν ακόμη και να συμβάλουν σε ένα πιο καθαρό και ασφαλέστερο περιβάλλον καθώς επιστρέφετε στη δουλειά.

Παρακάτω θα δούμε 6 εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης που πιθανότατα δεν έχετε αναλογιστεί.

  • Χρήση ψηφιακής σήμανσης για εύρεση ελεύθερων χώρων εργασίας.

Καθώς οι χώροι εργασίας διανέμονται περισσότερο μεταξύ των εργαζομένων και οι εταιρείες υιοθετούν ευέλικτες στρατηγικές όπως το hot desking, οι εργαζόμενοι πρέπει να βρουν χώρους για να εργαστούν, γρήγορα. Η ψηφιακή σήμανση στις αίθουσες συνεδριάσεων μπορεί να βοηθήσει τους υπαλλήλους να βρουν γρήγορα διαθέσιμη αίθουσα ή ένα ήσυχο μέρος να εργαστούν, ή ακόμα και το πλησιέστερο μέρος με υλικά για την απολύμανση των χεριών τους.

Η ψηφιακή σήμανση που περιλαμβάνει προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης καθώς και διαδραστικούς χάρτες θα έχει μεγαλύτερη ζήτηση κατά την επιστροφή στο γραφείο.

  • Χρήση της ψηφιακής σήμανσης στις αίθουσες συνεδριάσεων για την συμμόρφωση με τα όρια χωρητικότητας.

Για να ακολουθήσουν τις προτεινόμενες οδηγίες του κρατικού μηχανισμού για τη χωρική απόσταση εντός των κλειστών χώρων, περισσότερο από το 65% των εταιρικών στελεχών αναδιαμορφώνουν τους χώρους εργασίας τους. Αυτό φυσικά, περιλαμβάνει τον περιορισμό της χωρητικότητας στις αίθουσες συνεδριάσεων. Ένα meeting room το οποίο είχε τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 12 άτομα πριν από την πανδημία, πιθανότατα θα μπορεί να φιλοξενήσει μόνο έξι.

Η ψηφιακή σήμανση παρέχει μια δυνατότητα, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα και άμεσα ποιες αίθουσες συνεδριάσεων δεν είναι ασφαλείς, βάσει της τρέχουσας κατάστασης και πρέπει να επαναπροσδιοριστούν ως ιδιωτικοί ή αποκλεισμένοι για το κοινό, χώροι. Μπορείτε επίσης, να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή σήμανση της αίθουσας συνεδριάσεων για να εμφανίσετε τα όρια χωρητικότητας για κάθε χώρο και αίθουσα της εταιρείας σας.

  • Χρήση της ψηφιακής σήμανσης για ενδοεταιρική επικοινωνία.

Εκτός από τη χρήση των οθονών για να περιορίσετε τη χωρητικότητα στις αίθουσες, μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε σημαντικές ανακοινώσεις που ενδέχεται να χαθούν στα εισερχόμενα e-mail των υπαλλήλων σας.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ειδοποιήσετε τους υπαλλήλους για τις κακές καιρικές συνθήκες ή να προωθήσετε μια επερχόμενη αιμοδοσία, η χρήση της ψηφιακής σήμανσης στην αίθουσα συνεδριάσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το εργατικό δυναμικό θα λάβει το μήνυμα.

  • Χρήση της ψηφιακής σήμανσης για ανέπαφη κράτηση αίθουσας.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πανδημία μας έκανε όλους να διστάζουμε να αγγίξουμε κοινόχρηστες επιφάνειες. Η ψηφιακή σήμανση της αίθουσας συνεδριάσεων μπορεί να διασυνδεθεί με μια εφαρμογή για smartphones και επιτρέπει στους υπαλλήλους να βρίσκουν και να κάνουν κράτηση για την αίθουσα που τους ενδιαφέρει από τα δικά τους τηλέφωνα, αντί να πατούν σε μια οθόνη.

  • Εξατομικευμένες ψηφιακές οθόνες.
    Η οθόνη της ψηφιακής σήμανσης στην αίθουσα συνεδριάσεων, σχεδιασμένη με το λογότυπο και τα χρώματα της εταιρείας σας, είναι ένα μέσω υποστήριξης της εταιρικής ταυτότητας. Ενισχύει την οικειότητα των υπαλλήλων σας με το χώρο εργασίας τους και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας θετικής πρώτης εντύπωσης για τους επισκέπτες.

Πώς να βρείτε την καλύτερη ψηφιακή σήμανση για την αίθουσα συνεδριάσεων

Η ψηφιακή σήμανση στην αίθουσα συνεδριάσεων βοηθά στην απομάκρυνση των προστριβών μεταξύ των εργαζομένων επιτρέποντας στους υπαλλήλους σας να βλέπουν εύκολα και γρήγορα ποιες αίθουσες είναι διαθέσιμες και να τις δεσμεύουν εκ των προτέρων ή επιτόπου.
Οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης διασυνδέονται άψογα με την τεχνολογία που ήδη γνωρίζουν και αγαπούν οι υπάλληλοί σας, όπως εφαρμογές ημερολογίου, εφαρμογές για κινητά και λογισμικά κατευθυνσιοδότησης. Το interface θα πρέπει να τραβάει την προσοχή του χρήστη για να μπορεί, με μια ματιά, να ελέγχει τη διαθεσιμότητα της αίθουσας. Σκοπός είναι, να μπορούν οι υπάλληλοι να κάνουν γρήγορα την κράτησή τους και να ελευθερώνουν τον χώρο για τους άλλους.
Το σωστό λογισμικό ψηφιακής σήμανσης δίνει επίσης εικόνα για τη χρήση της αίθουσας συνεδριάσεων, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το χώρο όπως απαιτείται και να τον σχεδιάσετε καλύτερα για τις μελλοντικές ανάγκες του εργατικού δυναμικού της εταιρείας σας.
Τώρα που οι υπάλληλοί σας έχουν συνηθίσει να εργάζονται από οπουδήποτε, ο κύριος λόγος για να επιστρέψουν στο γραφείο θα είναι να συναντηθούν προσωπικά με τους συναδέλφους τους. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να επενδύσετε στην εξέλιξη των αιθουσών σας και αυτό ξεκινά με μια ελκυστική, φιλική προς το χρήστη, ψηφιακή σήμανση.

Πηγή: www.iofficecorp.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε πείτε μας το όνομά σας

Παρακαλούμε πείτε μας το e-mail σας

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι 10ψήφιος αριθμός χωρίς κενά

Εισάγετε 10ψήφιο αριθμό χωρίς κενά

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει

Invalid Input

Προτεινόμενα Άρθρα

Image

Ο μεγαλύτερος πάροχος
Ψηφιακής Σήμανσης
στην Ελλάδα

Head Office

Κώστα Βάρναλη 54,
Χαλάνδρι, 15233

Επικοινωνία

+30 210.68.56.820
info@intelligentmedia.gr

Business units of Intelligent Media

Ρυθμίσεις Cookies