Πως να ωφεληθείτε από την ψηφιακή σήμανση

Πως να ωφεληθείτε από την ψηφιακή σήμανση

Τοποθετώντας τη σε μικρούς αλλά απόλυτα στοχευμένους χώρους

Σε προηγούμενες αναφορές μας όσον αφορά τη χρησιμότητα και τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής σήμανσης, έχουμε εστιάσει στα οφέλη που προσδίδει ένα δίκτυο ψηφιακής σήμανσης το οποίο είναι τοποθετημένο σε κεντρικά σημεία κτηρίων όπως στις ρεσεψιόν, στις αίθουσες αναμονής κλπ.
Ήρθε λοιπόν η ώρα λοιπόν να εξετάσουμε πως η ψηφιακή σήμανση μπορεί να βοηθήσει την επικοινωνία μίας εταιρείας ή ενός οργανισμού σε πιο κλειστούς (από άποψη κόσμου) αλλά και πιο στοχευμένους χώρους.

Ψηφιακή σήμανση στις αίθουσες διδασκαλίας

Πολλές αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με πολλά διαφορετικά ψηφιακά εργαλεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εν ώρα διδασκαλίας. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιηθεί ένα εργαλείο που τα συνδυάζει όλα; Πως θα επιτευχθεί αυτό; Με μία διαδραστική οθόνη ψηφιακής σήμανσης.
Η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Αρχικά σαν μία απλή τηλεόραση η οποία προβάλλει εκπαιδευτικά βίντεο και άλλου είδους εκπαιδευτικά προγράμματα. Από την άλλη, μπορεί η οθόνη ψηφιακής σήμανσης να προβάλλει διάφορα διαδραστικά quiz ή εκπαιδευτικά ερωτηματολόγια. Τέλος, μπορεί επίσης να συνδεθεί στο Wi-Fi,βοηθώντας τους καθηγητές να αναζητούν άμεσα κάτι στο διαδίκτυο για να υποστηρίξουν ή να διευρύνουν την εκπαιδευτική πληροφορία που παρέχουν στους φοιτητές/μαθητές.

Ψηφιακή σήμανση στα meetingrooms

Σκεφτείτε: πρέπει να παρευρεθείτε σε μία παρουσίαση. Τι θα σας άρεσε πιο πολύ και φυσικά τι θα σας εντυπωσίαζε περισσότερο; Μία κλασική εκτυπωμένη παρουσίαση, μία παρουσίαση σε ένα power point ή μία διαδραστική παρουσίαση, σε μία μεγάλη touch οθόνη; Εμάς πάντως σίγουρα το τρίτο.
Πλέον, μπορείτε να καλέσετε τον δυνητικό πελάτη στον οποίο απευθύνεται η παρουσίασή σας, να ανέβει πάνω μαζί σας και να πατήσει τα κουμπιά ή να «παίξει» με την οθόνη. Είναι σίγουρο ότι κατ’ αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο να του τραβήξετε ολοκληρωτικά την προσοχή.
Επιπλέον, ένας ακόμα τρόπος να εκμεταλλευτείτε την ψηφιακή σήμανση στο meeting room, είναι να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές οθόνες για video- συνεδρίες, video streaming ή και για σύνδεση στο cloud, για άμεση ανεύρεση οποιουδήποτε αρχείου μπορεί να χρειαστείτε.

Ψηφιακή σήμανση στα ασανσέρ

Ασανσέρ. Ίσως ο ιδανικότερος απ’ τους χώρους που θα παρουσιαστούν στο άρθρο αυτό. Τοποθετώντας ψηφιακή σήμανση σε ένα ασανσέρ, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τους δυνητικούς πελάτες σας οι οποίοι βρίσκονται σε αυτό. Το γεγονός ότι δεν μπορούν να αποφύγουν εύκολα το μήνυμα που προβάλλεται λόγω του περιορισμένου χώρου, τους μετατρέπει αυτόματα σε δέκτες των μηνυμάτων σας.
Στην περίπτωση δε που υπάρχει καθυστέρηση ή το κτήριο είναι ψηλό και η «διαδρομή» μεγάλη, επειδή είτε βαριούνται, είτε νιώθουν άβολα με τον άγνωστο κόσμο που βρίσκεται γύρω τους, προσπαθούν να βρουν κάτι που θα τους αποσπάσει την προσοχή. Εκεί λοιπόν έρχεται η ψηφιακή σήμανση. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε είτε προβάλλοντας διαφημιστικά μηνύματα τρίτων εταιρειών είτε προβάλλοντας επικοινωνιακά μηνύματα της ίδιας της εταιρείας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε πείτε μας το όνομά σας

Παρακαλούμε πείτε μας το e-mail σας

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι 10ψήφιος αριθμός χωρίς κενά

Εισάγετε 10ψήφιο αριθμό χωρίς κενά

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει

Invalid Input

Προτεινόμενα Άρθρα

Image

Ο μεγαλύτερος πάροχος
Ψηφιακής Σήμανσης
στην Ελλάδα

Head Office

Κώστα Βάρναλη 54,
Χαλάνδρι, 15233

Επικοινωνία

+30 210.68.56.820
info@intelligentmedia.gr

Business units of Intelligent Media

Ρυθμίσεις Cookies