Προώθηση της δημόσιας υγείας μέσα από την ψηφιακή σήμανση σε ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα

Προώθηση της δημόσιας υγείας μέσα από την ψηφιακή σήμανση σε ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα

Συστήματα ψηφιακής σήμανσης σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας

Οι ιδιωτικές κλινικές και γενικότερα οι χώροι παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας, χαρακτηρίζονται σχεδόν πάντα ως τοποθεσίες με αρκετό κόσμο, στις οποίες κάποιος είναι σχετικά δύσκολο να βρει αυτό που ψάχνει. Τα τελευταία χρόνια, η χρήση συστημάτων ψηφιακής σήμανσης, έχει προσφέρει τη δυνατότητα για δυναμική πληροφόρηση των πελατών εντός των χώρων των κλινικών και των διαγνωστικών κέντρων

Ο ρόλος της ψηφιακής σήμανσης στην εκπαίδευση των ασθενών για τη διαχείριση της υγείας τους

Η εκπαίδευση των ασθενών σχετικά με τις επιλογές που έχουν για να συμμετάσχουν στη διαχείριση της υγείας τους, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά των συστημάτων ψηφιακής σήμανσης. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η έλλειψη δυνατότητας δυναμικής επικοινωνίας και εκπαίδευσης με τους ασθενείς στους χώρους των παρόχων υπηρεσιών υγείας, εμποδίζουν την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας. Η χρήση της ψηφιακής σήμανσης επιτρέπει τη δυναμική μετάδοση πληροφοριών προς τους ασθενείς σχετικά με νέα προγράμματα υγείας και δυνατότητες νέων διαγνωστικών μεθόδων. Εφόσον το περιεχόμενο διαθέτει πλούσια χρώματα και μεγάλες γραμματοσειρές για τα κείμενα, η προσέλκυση της προσοχής του ασθενή είναι εγγυημένη και σίγουρα πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με μία στατική σήμανση. Μέσω της ψηφιακής σήμανσης, το κοινό απορροφά της τελευταίες πληροφορίες πολύ γρήγορα, γεγονός που κάνει πιο πιθανό οι ασθενείς να αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον γύρω από τις επιλογές που έχουν για τη διαχείριση της υγείας τους.



Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, είναι η ανάγκη του να εκπαιδευθούν οι ασθενείς στο να ρωτούν περισσότερες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στον ιατρό. Η ψηφιακή σήμανση σε ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα μπορεί να ωθήσει τους ασθενείς να κάνουν ακριβώς αυτό. Μέσω της διάδοσης της πληροφορίας και της ενθάρρυνσης του ασθενή να μάθει περισσότερα για τη διαχείριση της υγείας του, τα συστήματα ψηφιακής σήμανσης μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά εργαλεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Επικοινωνήστε χρήσιμες συμβουλές υγείας στοχευμένα

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η ψηφιακή σήμανση μπορεί να ενθαρρύνει τους ασθενείς να διερευνήσουν τρόπους για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων θεμάτων με την υγεία τους. Για παράδειγμα, ένα σύστημα ψηφιακής σήμανσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή χρήσιμων συμβουλών για μία γυναίκα που βρίσκεται σε περίοδο εγκυμοσύνης. Άλλο παράδειγμα, είναι η παροχή χρήσιμων συμβουλών για την αντιμετώπιση θεμάτων παχυσαρκίας και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής μέσα από σωστή διατροφή και άσκηση.

Ψηφιακή σήμανση, ένα δυνατό εργαλείο για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας

Η χρήση της ψηφιακής σήμανσης σε χώρους αναμονής και συνάθροισης ιδιωτικών κλινικών και διαγνωστικών κέντρων, παρέχει τη δυνατότητα πληροφόρησης σε ασθενείς, συνοδούς και προσωπικό σχετικά με θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία. Επιπλέον, η ψηφιακή σήμανση μπορεί να βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη όταν αυτός βρίσκεται στο χώρο ενός παρόχου υπηρεσιών υγείας.

Τέλος, η ψηφιακή σήμανση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους παρόχους υγείας για την επικοινωνία όλων των νέων υπηρεσιών που παρέχουν, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο τα αποτελέσματα cross- και upsell-marketing ενεργειών.



Η Intelligent Media, έχει κάνει την πρώτη ανάλογη εγκατάσταση σε ιδιωτική κλινική ήδη από το 2005 και η πλειοψηφία των μεγάλων Ελληνικών παρόχων υπηρεσιών υγείας μας έχουν εμπιστευθεί για ανάπτυξη συστημάτων ψηφιακής σήμανσης στις ιδιωτικές κλινικές και τα διαγνωστικά τους κέντρα. Εάν θέλετε και εσείς να δείτε τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην κλινική σας ή στο διαγνωστικό σας κέντρο η ψηφιακή σήμανση, επικοινωνήστε μαζί μας.  

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε πείτε μας το όνομά σας

Παρακαλούμε πείτε μας το e-mail σας

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι 10ψήφιος αριθμός χωρίς κενά

Εισάγετε 10ψήφιο αριθμό χωρίς κενά

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει

Invalid Input

Προτεινόμενα Άρθρα

Image

Ο μεγαλύτερος πάροχος
Ψηφιακής Σήμανσης
στην Ελλάδα

Head Office

Κώστα Βάρναλη 54,
Χαλάνδρι, 15233

Επικοινωνία

+30 210.68.56.820
info@intelligentmedia.gr

Business units of Intelligent Media

Ρυθμίσεις Cookies