Η ψηφιακή σήμανση στο χώρο των γυμναστηρίων

Η ψηφιακή σήμανση στο χώρο των γυμναστηρίων

Το “healthy way of life” έχει αρχίσει δραστικά να μπαίνει στις ζωές μας, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται τα προτερήματα της άσκησης και της σωστής και υγιεινής διατροφής. Πόσες φορές έχουμε δει ανθρώπους σε πλήρη αθλητική ενδυμασία να τρέχουν στο δρόμο ή να κάνουν ποδήλατο; Πόσος κόσμος πηγαίνει εντατικά, ακόμα και φανατικά στο γυμναστήριο όχι μόνο για να χρησιμοποιήσει όργανα αλλά για να κάνει pilates ή yoga ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα τον ενδυναμώσει και θα τον χαλαρώσει παράλληλα από το άγχος της καθημερινότητας;

Τα γυμναστήρια και τα κέντρα fitness αποκτούν όλο και περισσότερη δημοτικότητα, κάτι το οποίο αυξάνει αυτόματα την ανάγκη προβολής προσωποποιημένου και στοχευμένου περιεχομένου. Είναι λοιπόν εφικτό να επικοινωνήσουν τα γυμναστήρια στο κοινό τους το περιεχόμενο που επιθυμούν, χωρίς τελικά να τους αποσπάσουν απόλυτα την προσοχή από το στόχο τους – δηλαδή τη γυμναστική και την εκτόνωση; Η απάντηση είναι φυσικά, ναι!

Προβολή περιεχομένου ψηφιακής σήμανσης στα γυμναστήρια

Ποιο είναι το κατάλληλο περιεχόμενο να προβάλλετε στις οθόνες ψηφιακή σήμανσης;

Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε τι θα προβληθεί όχι μόνο σε ένα group οθονών, αλλά και στην κάθε οθόνη ξεχωριστά. Ένα κλασικό φαινόμενο για παράδειγμα στην περιοχή όπου βρίσκονται οι διάδρομοι, είναι να υπάρχουν τηλεοράσεις οι οποίες είναι ρυθμισμένες να προβάλλουν ένα συγκεκριμένο κανάλι. Αυτό είναι πολύ πιθανό να προβάλλει περιεχόμενο το οποίο δεν ενδιαφέρει καθόλου αυτόν που χρησιμοποιεί τον διάδρομο.

Με την ψηφιακή σήμανση όμως μπορείτε να προβάλλετε ότι περιεχόμενο επιθυμείτε εσείς. Προβάλλετε στην οθόνη τα οφέλη του τρεξίματος, τους ρυθμούς και την ταχύτητα με τους οποίους πρέπει να τρέχει ο μέσος άνθρωπος για να χάσει κάποιες θερμίδες, τα προϊόντα που παρέχετε για μετά την άσκηση (πχ μπάρες πρωτεΐνης) και ό,τι άλλο εσείς πιστεύετε ότι θα ωφελήσει και θα δώσει επιπλέον αξία στην άσκηση των πελατών σας.



Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ψηφιακή σήμανση δίνει τη δυνατότητα της διάδρασης μεταξύ οθόνης και πελάτη. Δημιουργήστε ένα ερωτηματολόγιο ικανοποίησης πελατών και τοποθετήστε την οθόνη σε σημεία που δεν αποσπούν την προσοχή όπως στο σημείο εξόδου. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθετε την άποψή τους για το χώρο σας, τις υπηρεσίες σας ή ακόμα και για το προσωπικό σας.  

Ψηφιακή σήμανση vs κινητές εφαρμογές

Είναι πλέον «θεσμός» ότι όλοι όσοι γυμνάζονται έχουν μία αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό τους, που τους βοηθάει με το πρόγραμμα γυμναστικής τους παρέχοντας από προσωπικό προπονητή μέχρι και μετρητή θερμίδων. Πως λοιπόν μπορεί να συναγωνιστεί η ψηφιακή σήμανση τα κινητά;

Πολλοί αθλητές αλλά και απλοί άνθρωποι που έχουν εντάξει το γυμναστήριο στην καθημερινή τους ζωή πιστεύουν ότι η προβολή στοχευμένου περιεχομένου σε μία μεγάλη οθόνη μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο ποσοστό την ποιότητα της άσκησής τους. Προβάλλοντας εκπαιδευτικό περιεχόμενο ή ακόμα και έναν instructor του γυμναστηρίου ο οποίος δείχνει τον σωστό τρόπο που πρέπει να γίνεται η άσκηση, μπορεί να ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό τους πελάτες ενός γυμναστηρίου.

Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε ένα δίκτυο οθονών ψηφιακής σήμανσης στο χώρο του γυμναστηρίου σας και να βελτιώσετε δραστικά το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Η Intelligent Media, είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών ψηφιακής σήμανσης στην Ελλάδα με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε πείτε μας το όνομά σας

Παρακαλούμε πείτε μας το e-mail σας

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι 10ψήφιος αριθμός χωρίς κενά

Εισάγετε 10ψήφιο αριθμό χωρίς κενά

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει

Invalid Input

Προτεινόμενα Άρθρα

Image

Ο μεγαλύτερος πάροχος
Ψηφιακής Σήμανσης
στην Ελλάδα

Head Office

Κώστα Βάρναλη 54,
Χαλάνδρι, 15233

Επικοινωνία

+30 210.68.56.820
info@intelligentmedia.gr

Business units of Intelligent Media

Ρυθμίσεις Cookies