16 Λόγοι για να ενσωματώσετε την Ψηφιακή Σήμανση στην επιχείρησή σας

16 Λόγοι για να ενσωματώσετε την Ψηφιακή Σήμανση στην επιχείρησή σας

Αν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένα προϊόν που θα μπορούσε να αγοράσει η επιχείρησή σας και θα εξοικονομούσε χρήματα, θα βελτίωνε την αποτελεσματικότητα, θα αύξανε την αφοσίωση των εργαζομένων, θα βελτιστοποιούσε την ικανοποίηση των πελατών σας και θα αύξανε τα κέρδη της, θα το αγοράζατε, έτσι δεν είναι;

Η ώρα της ψηφιακής σήμανσης έφτασε και οι οργανισμοί χωρίς αυτήν πρόκειται να μείνουν πίσω. Έχουμε μπει για τα καλά στον 21ο αιώνα και τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πελάτες σας περιμένουν η επικοινωνία να γίνεται με σύγχρονα μέσα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε ψηφιακή σήμανση για την προβολή της επιχείρησής σας, ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε ενδελεχώς.

Ακολουθούν 16 λόγοι για την ενσωμάτωση της Ψηφιακής Σήμανσης στην επιχείρησή σας.

  1. Οι ψηφιακές επιγραφές είναι φωτεινές, μοντέρνες και δυναμικές. Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν οθόνες, εν κινήσει, για να λάβουν πληροφορίες, είτε πρόκειται για τα smartphone, τα tablet, είτε μέσα από τις ηλεκτρονικές επιγραφές. Επίσης, συνηθίζουν να βλέπουν ψηφιακές πινακίδες σε χώρους λιανικής, επομένως η προβολή μέσω της ψηφιακής σήμανσης για τις επιχειρήσεις είναι μια γνώριμη πρακτική για τους καταναλωτές.
  2. Αντικαθιστώντας τις επικοινωνίες του έντυπου υλικού, μπορείτε να μειώσετε το τρέχον κόστος για πράγματα όπως το χαρτί και το μελάνι, για να μην αναφέρουμε ότι είναι η πρακτική αυτή πιο φιλική προς το περιβάλλον εξοικονομώντας όλα αυτά τα υλικά καθώς και τα απόβλητά τους.
  3. Θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο για το προσωπικό σας, πράγμα που σημαίνει πως οι υπάλληλοί σας θα πιο παραγωγικοί και θα εισρέουν περισσότερα χρήματα στον οργανισμό. Τα οπτικά μηνύματα δεν απαιτούν γραφίστες αφού τα περισσότερα χρησιμοποιούν πρότυπα templates. Μπορούν να προγραμματιστούν σχετικά γρήγορα και στη συνέχεια μπορούν να αποσυρθούν αυτόματα.
  4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ομογενοποιημένες μορφές επικοινωνίας σε όλο το κτίριο, την πανεπιστημιούπολη ή τα γραφεία σας σε όλο τον κόσμο. Η διαχείριση της προβολής σας πραγματοποιείται από ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Μπορείτε να επιτρέψετε σε ένα άτομο, μια ομάδα ή πολλές ομάδες να τροποποιούν και να διαχειρίζονται τα μηνύματά σας.
  5. Μπορείτε να ορίσετε το περιεχόμενο που προβάλλεται σε μία οθόνη ή σε ένα μέρος της προβολής σας, άκρως στοχευμένα, εφόσον χρησιμοποιείτε μια συστοιχία οθονών προβολής.
  6. Ένα καλό λογισμικό ψηφιακής σήμανσης θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε εφαρμογές όπως τα ημερολόγια συναντήσεων, η ροή ειδήσεων, εφαρμογές για προβολή του καιρού και κοινωνικές ροές με αποτέλεσμα να διατηρείτε το κοινό σας συνεχώς ενημερωμένο. Όλα τα παραπάνω είναι αυτοματοποιημένα, επομένως πρέπει απλώς να τα ρυθμίσετε και αυτά θα συνεχίσουν να λειτουργούν για όσο διάστημα έχετε αποφασίσει.
  7. Κρατήστε τους όλους ασφαλείς προσθέτοντας ειδοποιήσεις στις ψηφιακές πινακίδες σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. Υπάρχει η δυνατότητα το πρωτόκολλο ασφαλείας να μπορεί να ενεργοποιήσει αυτόματα τις οθόνες ψηφιακής σήμανσης με ειδοποιήσεις, ενημερώσεις και οδηγίες ανάλογα την περίπτωση.
  8. Οι ψηφιακές πινακίδες αυξάνουν σημαντικά τη αφοσίωση των εργαζομένων, ειδικά στη σημερινή αγορά εργασίας. Οι εργαζόμενοι είναι πιο χαρούμενοι και πιο παραγωγικοί, παραμένουν στη δουλειά για πιο πολύ καιρό και συνεισφέρουν περισσότερο στον οργανισμό.
  9. Μέσω της ψηφιακής σήμανσης μπορείτε να προβάλετε μετρήσεις και στατιστικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, καθώς επίσης και την πρόοδο των εργαζομένων προς τους στόχους που έχετε θέσει. Αποτέλεσμα αυτού, είναι να επηρεάσετε την απόδοση των εργαζομένων και να παρακινήσετε τους ανθρώπους σας να κάνουν το καλύτερο δυνατό.
  10. Η αναγνώριση της δουλειάς των εργαζομένων όταν εμφανίζεται στις οθόνες ψηφιακής σήμανσης κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι είναι χρήσιμα μέλη της εταιρείας και τους γνωστοποιείται πως η διοίκηση τους παρατηρεί και εκτιμά τις προσπάθειές τους.
  11. Κανείς δεν θα χάσει ποτέ ξανά μια σημαντική ενημέρωση από το τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού με μια σωστά σχεδιασμένη και εξειδικευμένη ψηφιακή σήμανση για τις επιχειρήσεις.
  12. Η ψηφιακή σήμανση στις αίθουσες συσκέψεων μπορεί να απλοποιήσει τη διαδικασία κράτησης των κοινόχρηστων χώρων, ειδικά όταν έχει ενσωματωμένη το πρόγραμμα συναντήσεων της εταιρείας σας.
  13. Οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης μπορούν να προβάλουν νέα προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές περιορισμένου χρόνου και προγράμματα επιβράβευσης σε όλους όσους έρχονται στον χώρο σας.
  14. Η εμφάνιση των δεδομένων σειράς προτεραιότητας σε ψηφιακές πινακίδες μειώνει τον αντιληπτό χρόνο αναμονής, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία των επισκεπτών.
  15. Η διαδραστική ανεύρεση διαδρομών και τα περίπτερα πληροφοριών σε κοινόχρηστους χώρους μπορούν να μειώσουν το φόρτο εργασίας του προσωπικού, επιτρέποντας στους ανθρώπους να βρουν την κατεύθυνση που θέλουν να ακολουθήσουν. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες να βρίσκουν τις πληροφορίες που θέλουν με τον δικό τους ρυθμό και τρόπο, με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι εργαζόμενοί σας και να είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες.
  16. Μπορείτε ακόμη, να ενοικιάσετε διαφημιστικό χώρο εντός της οθόνης, σε τοπικές εταιρείες ενσωματώνοντας την επιχείρησή σας στην τοπική κοινότητα, προσθέτοντας περισσότερη αξία για τους επισκέπτες σας. Με αυτό το τρόπο μετατρέπετε την ψηφιακή σήμανση της επιχείρησή σας σε μια κερδοφόρα πρακτική.

Αυτοί είναι κάποιοι βασικοί λόγοι για να αποκτήσετε οθόνες ψηφιακής σήμανσης στην επιχείρησή σας. (Θα υπάρχουν ένα σωρό ακόμα πλεονεκτήματα για την εταιρεία σας, μόλις αναλύσετε τις ανάγκες σας.) Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα ως μία βάση για να επικοινωνήσετε την ανάγκη ενσωμάτωσης των οθονών ψηφιακής σήμανσης, ενδοεταιρικά. Στη συνέχεια δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών λύσεων λογισμικού που μπορείτε να ενσωματώσετε στην οθόνη, επιλέξτε μία και ξεκινήστε.

 

Πηγή:https://nmgprod.s3.amazonaws.com/media/files/d1/8c/d18caa96aae1fbb85aa52dc4be1d306f/asset_file_1592936879.pdf

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παρακαλούμε πείτε μας το όνομά σας

Παρακαλούμε πείτε μας το e-mail σας

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι 10ψήφιος αριθμός χωρίς κενά

Εισάγετε 10ψήφιο αριθμό χωρίς κενά

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει

Invalid Input

Προτεινόμενα Άρθρα

Image

Ο μεγαλύτερος πάροχος
Ψηφιακής Σήμανσης
στην Ελλάδα

Head Office

Κώστα Βάρναλη 54,
Χαλάνδρι, 15233

Επικοινωνία

+30 210.68.56.820
info@intelligentmedia.gr

Business units of Intelligent Media

Ρυθμίσεις Cookies