Στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media, η προβολή διαφημιστικού spot των ηλεκτρολυτών Almora

την .

 Στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media, η προβολή διαφημιστικού spot των ηλεκτρολυτών Almora

Την Intelligent Media επέλεξε για ακόμα μία φορά η Ελληνική φαρμακοβιομηχανία Elpen, για την προώθηση και προβολή του διαφημιστικού spot του προϊόντος της, Almora. Η διαφημιστική προβολή θα γίνει, όπως και πέρσι, στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης όλων των πλοίων Superfast και Blue Star Ferries, της Attica Group το οποίο διαχειρίζεται εμπορικά, αποκλειστικά η Intelligent Media. Η προβολή θα διαρκέσει από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2017.

Τα Πολυϊατρεία Αιγαίου στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media

την .

polyclinic paros

Την Intelligent Media και το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της, επέλεξαν τα Πολυϊατρεία Αιγαίου για τη δημιουργία, προώθηση αλλά και προβολή του διαφημιστικού τους video. Το μήνυμα προβάλλεται στο δίκτυο οθονών ψηφιακής σήμανσης των πλοίων Blue Star Ferries της Attica Group, τα οποία προσεγγίζουν το λιμάνι της Πάρου, όπου και δραστηριοποιούνται τα Πολυϊατρεία Αιγαίου. Η καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει από τον Απρίλιο και θα διαρκέσει μέχρι και το Σεπτέμβριο.

Προωθητική ενέργεια για το πρόγραμμα επιβράβευσης παραγωγών, Baywin της Bayer, από την idcs, business unit της Intelligent Media

την .

baywin προωθητική ενέργεια

Την προωθητική ενέργεια του Baywin, το πρόγραμμα επιβράβευσης παραγωγών της Bayer Ελλάδος, επιμελήθηκε η idcs. Η προωθητική ενέργεια είχε ως στόχο την προώθηση όλης της κατηγορίας ζιζανιοκτόνων προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει 5 προϊόντα και 11 συσκευασίες. Η προώθηση διήρκησε 10 ημέρες, από τις 22 έως και 31 Μαρτίου.

Google AdWords καμπάνια για την παγκόσμια ημέρα γυναίκας από το ΙΑΣΩ General στην idcs, business unit της Intelligent Media

την .

Google AdWords καμπάνια για την παγκόσμια ημέρα γυναίκας από το ΙΑΣΩ General

Την καμπάνια Google AdWords του ΙΑΣΩ General για την παγκόσμια ημέρα γυναίκας επιμελήθηκε η idcs, business unit της Intelligent Media. Η δομή της καμπάνιας χωρίστηκε σε search αλλά και display ads έτσι ώστε μέσω μίας πολυκριτηριακής στόχευσης, να στοχευθεί σωστά όλο το επιθυμητό κοινό και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η καμπάνια διήρκησε 18 ημέρες.

Η Roche Diagnostics με το διαγνωστικό HPV test, στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media

την .

Η Roche Diagnostics με το διαγνωστικό HPV test, στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media

Την προβολή του διαφημιστικού μηνύματος του διαγνωστικού HPV test για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας εμπιστεύτηκε η Roche Diagnostics, στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Intelligent Media. Η καμπάνια θα τρέξει στο δίκτυο οθονών μαιευτικών κλινικών, από τον Απρίλιο του 2017 και θα διαρκέσει 9 μήνες.

Συνεχής ανάπτυξη δικτύου ψηφιακής σήμανσης σε ιδιωτικά ιατρεία από το Digital Doctor, business unit της Intelligent Media

την .

ανάπτυξη δικτύου ψηφιακής σήμανσης σε ιδιωτικά ιατρεία από το Digital Doctor

Σημαντική αύξηση σημειώνει το Digital Doctor, business unit της Intelligent Media, στις εγκαταστάσεις ψηφιακής σήμανσης σε ιδιωτικά ιατρεία, έχοντας ξεπεράσει τις 70 εγκαταστάσεις και μετατροπές απλών τηλεοράσεων, σε μία marketing εφαρμογή ψηφιακής σήμανσης. Το δίκτυο έχουν επιλέξει περισσότεροι από 61 ιατροί εντός και εκτός Αττικής, ενώ πάνω από 20 σημεία βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης.

Eκ νέου ανάπτυξη και redesign του website greekshares.com από την idcs

την .

 greekshares.com από την idcs

Το redesign και την εκ νέου ανάπτυξη του website greekshares.com ανέλαβε η idcs. Το ανανεωμένο website έχει ως βασικούς στόχους να επικοινωνήσει το expertise της εταιρείας στις επενδύσεις και τον επενδυτικό τομέα, αλλά και τη δωρεάν εκπαίδευση που προσφέρει η εταιρεία στους επισκέπτες του website.

Eκ νέου ανάπτυξη και redesign του website του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτη, από την idcs

την .

  website του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτη, από την idcs

Το redesign και την εκ νέου ανάπτυξη του website του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτη, με domain name filoktitis.com.gr, ανέλαβε η idcs. Το ανανεωμένο website επικοινωνεί και το πιο σημαντικό μήνυμα του Κέντρου, τα 10 χρόνια ύπαρξής του στην Ελληνική αγορά.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
2017