Νέα συνεργασία της Intelligent Media με τα supermarket Lidl Hellas

την .

lidl ψηφιακή σήμανση

Το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Attica Group το οποίο διαχειρίζεται εμπορικά,  αποκλειστικά η  Intelligent Media, επέλεξαν τα supermarket Lidl Hellas για την καλοκαιρινή προώθηση των καταστημάτων τους που βρίσκονται σε προορισμούς που προσεγγίζουν τα πλοία Blue Star Ferries. Η προώθηση και προβολή των σποτ θα διαρκέσει 5 μήνες, από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο.

Επέκταση συνεργασίας με τη φαρμακοβιομηχανία Πετσιάβας A.E και στα πλοία της Attica Group

την .

kolaz apaisyl juvamine

Επέκταση συνεργασίας με τη φαρμακοβιομηχανία Πετσιάβας για την προώθηση των πολυβιταμινών Juvamine και του αντικουνουπικού Apaisyl, εκτός από το δίκτυο των φαρμακείων και στο δίκτυο οθονών ψηφιακής σήμανσης της Attica Group. Στις οθόνες προβάλλονται δύο διαφορετικά spot, ένα για κάθε προϊόν, επιτυγχάνοντας έτσι τη στόχευση του κοινού του κάθε προϊόντος ξεχωριστά.

Συνεχής ανάπτυξη του δικτύου ψηφιακής σήμανσης της Bayer

την .

Bayer δίκτυο ψηφιακής σήμανσης

Ένα ακόμα monitor προστέθηκε, στα ήδη 25 εγκατεστημένα, στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης της Bayer. Οι εγκαταστάσεις γίνονται από τους ειδικούς της Intelligent Media στα καταστήματα πώλησης αγροτικών εφοδίων, συνεργατών της Bayer, με σκοπό τη στοχευμένη προώθησή των προϊόντων της, στο σημείο της πώλησής τους. Το περιεχόμενο που προβάλλεται είναι κεντρικά διαχειριζόμενο αποκλειστικά από την Intelligent Media.

Ενέργειες Search Engine Marketing για τον Όμιλο ΙΑΣΩ, από την idcs, business unit της Intelligent Media

την .

landing page sem idcs

Η idcs, business unit της Intelligent Media, ανέλαβε την επιμέλεια των καμπανιών Search και Display AdWords του Ομίλου ΙΑΣΩ, με στόχο την επικοινωνία ειδικά διαμορφωμένων προσφορών του Ομίλου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας. Για τις ανάγκες της καμπάνιας με motto: «Πάρε την απόφαση… αφιέρωσε χρόνο στην υγεία σου!», σχεδιάστηκαν ειδικά διαμορφωμένα GDN Banners και landing pages που επικοινωνούσαν τις προσφορές στους ενδιαφερόμενους. Ειδική βαρύτητα δόθηκε στις δυνατότητες επικοινωνίας του στοχευμένου κοινού ανά landing page κλινικής. Για το σκοπό αυτό ενσωματώθηκαν στοιχεία call to action για τηλεφωνική επικοινωνία και φόρμες ενδιαφέροντος με σκοπό το κλείσιμο ραντεβού.

Στην idcs, business unit της Intelligent Media, τα social media της Cam Hellas

την .

cam hellas idcs

Η idcs αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media της Cam Hellas, αντιπροσωπεία της Νο. 1 Ιταλικής εταιρείας βρεφικών ειδών, Cam Spa, εμπλουτίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το brand portfolio της. Η idcs έχει αναλάβει όχι μόνο τη μηνιαία διαχείριση των social media, αλλά και τη δημιουργία καθώς και την ανάπτυξη των creative concept των προωθητικών ενεργειών και διαγωνισμών.

Στην idcs, business unit της Intelligent Media, η ανάπτυξη του website spinetoram.gr της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

την .

spinetoram website

Η idcs, business unit της Intelligent Media, ανέλαβε την ανάπτυξη και την επιμέλεια βασικών παραμέτρων on page SEO του website της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, spinetoram.gr. Στόχος του website είναι η παρουσίαση και πληροφόρηση των αγροτών και γεωπόνων σχετικά με τα δύο νέα εντομοκτόνα προϊόντα της Dow AgroSciences που προωθεί η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, το Delegate 250WG και το Radiant 120SC. Η επικοινωνία γίνεται με το motto: «Πολύτιμο όπως και η σοδειά σου» καθώς προωθεί τη δραστικότητα των δύο αυτών προϊόντων ενάντια σε έντομα ισχυρής ανθεκτικότητας.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
2017