Το CareHub της Intelligent Media, στη ΜΙΝΝΕΤΑ Ασφαλιστική για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

την .

CareHub Intelligent Media Μινέττα

Το CareHub αποτελεί τον πρώτο Αυτοματοποιημένο Σταθμό Καταγραφής Σωματικών Παραμέτρων και Πληροφοριών Υγείας στην Ελλάδα, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καταγράφει σε μία συνεδρία βασικές παραμέτρους υγείας του χρήστη, αλλά και παράλληλα να λειτουργεί ως ένα μέσο στοχευμένης και δυναμικής ενημέρωσης.

Κανάλι ψηφιακής σήμανσης στο οδοντιατρικό κέντρο Eurodentica από την Intelligent Media

την .

Eurodentica ψηφιακή σήμανση

Η Intelligent Media ανέλαβε τη μετατροπή της συμβατικής τηλεόρασης του οδοντιατρικού κέντρου Eurodentica σε κανάλι ψηφιακής σήμανσης. Μέσω του καναλιού ψηφιακής σήμανσης, το οδοντιατρικό κέντρο απέκτησε το δικό του, ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, αποκτώντας τη δυνατότητα να προβάλλει ό,τι θεωρεί πιο στοχευμένο περιεχόμενο για τους επισκέπτες του.

Συνεργασία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ για τη δημιουργία και διαχείριση δικτύου ψηφιακής σήμανσης

την .

ΙΑΣΩ ψηφιακή σήμανση

Σε δημιουργία δικτύου ψηφιακής σήμανσης προχώρησε ο Όμιλος κλινικών ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την Intelligent Media. Μέσα στην πολυετή συνεργασία των δύο εταιριών, έχουν αναπτυχθεί πολλά διαφορετικά δίκτυα ψηφιακής σήμανσης, με τουλάχιστον ένα σε κάθε κλινική του Ομίλου.

Ψηφιακή σήμανση στο κέντρο κοσμητικής ιατρικής psMedical

την .

PSmedical ψηφιακή σήμανση

Σε συνεργασία με την Intelligenet Media το κέντρο κοσμητικής ιατρικής psMedical, απέκτησε το δικό του κανάλι ψηφιακής σήμανσης. Οι επισκέπτες στην αναμονή για το ραντεβού τους μπορούν να βλέπουν τις υπηρεσίες του psMedical, φωτογραφίες "πριν και μετά", ψυχαγωγικά video και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα, μετατρέποντας την αναμονή τους σε μία πιο ευχάριστη διαδικασία.

Η οθόνη ψηφιακής σήμανσης που τοποθετήθηκε στο κέντρο κοσμητικής ιατρικής προβάλλει επίσης τις υπηρεσίες του κέντρου με σκοπό την αύξηση του ενδιφέροντος των επισκεπτών αναμονής, ψυχαγωγικό περιεχόμενο, ειδησεογραφικά νέα καθώς και δεδομένα πρόβλεψης καιρού.

Το περιεχόμενο διαχειρίζεται η Intelligent Media από μέσω κεντρού συστήματος διχείρησης περιεχομένου.

Η Ascensia επιλέγει για την προβολή της, τη νέα, καινοτόμα υπηρεσία Smart Advice

την .

ascensia smart advice

Η market leader, Ascensia Diabetes Care, μέλος της Panasonic Healthcare Holdings, παγκόσμιας εταιρείας αφιερωμένης στη βελτίωση της υγείας και της ζωής των ατόμων με διαβήτη, επέλεξε τη προώθηση της σε 200 μεγάλα φαρμακεία μέσω της νέας υπηρεσίας Smart Advice. Την εμπορική εκμετάλλευση της υπηρεσίας, κατέχει αποκλειστικά η Intelligent Media.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
2017