Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Ψηφιακής Σήμανσης

Διαχείριση περιεχομένου και Remote Support

Image

Η λειτουργία ενός δικτύου ψηφιακής σήμανσης αποτελείται από μία ομάδα εργασιών, οι οποίες απαιτούν καθημερινή ενασχόληση, καταγεγραμμένες διαδικασίες και σταθερά υψηλό επίπεδο ποιότητας. Είναι γνωστό ότι οι μαύρες οθόνες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα για το χώρο που είναι εγκατεστημένες.

Διαβλέποντας αυτήν την ανάγκη, η Intelligent Media έχει αναπτύξει εξειδικευμένο τμήμα, το οποίο προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Διαχείριση περιεχομένου: Η ομάδα μας αναλαμβάνει την ανάρτηση και κατάργηση περιεχομένου σε δίκτυα ψηφιακής σήμανσης βάσει αναγκών του πελάτη, βάσει χρονικών ή τοπικών παραμέτρων. Εφόσον, το χρησιμοποιούμενο λογισμικό διαθέτει ανάλογες δυνατότητες, παρέχουμε και την υπηρεσία proof-of-play analytics, με σκοπό την παράδοση στατιστικών που αφορούν στην αναπαραγωγή των διαφόρων τύπων περιεχομένου.
  • Remote support: Η υπηρεσία αυτή συνίσταται στην ημερήσια παρακολούθηση της λειτουργίας ενός δικτύου μέσω των εργαλείων που παρέχονται από το λογισμικό ψηφιακής σήμανσης. Η ομάδα μας αναλαμβάνει την ανίχνευση προβλημάτων και την επικοινωνία με τον χώρο εγκατάστασης για την εφαρμογή ενεργειών επίλυσης. Εφόσον η επίλυση δεν είναι εφικτή σε αυτό το επίπεδο, η ομάδα μας μεταφέρει το θέμα στο εντεταλμένο second level support και διατηρεί όλη τη διαχείριση έως την τελική επίλυση του θέματος.

Θέλετε μία προσφορά; Μιλήστε μας

Παρακαλούμε πείτε μας το όνομά σας

Παρακαλούμε πείτε μας το e-mail σας

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι 10ψήφιος αριθμός χωρίς κενά

Εισάγετε 10ψήφιο αριθμό χωρίς κενά

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει

Invalid Input

Image

Ο μεγαλύτερος πάροχος
Ψηφιακής Σήμανσης
στην Ελλάδα

Head Office

Κώστα Βάρναλη 54,
Χαλάνδρι, 15233

Επικοινωνία

+30 210.68.56.820
info@intelligentmedia.gr

Business units of Intelligent Media

Ρυθμίσεις Cookies