Ψηφιακή

Μάθετε για την Ψηφιακή Σήμανση

Πόσο κοστίζει η ψηφιακή σήμανση

Image

Η συνεχώς αναπτυσσόμενη ζήτηση και υλοποίηση εφαρμογών ψηφιακής σήμανσης αναδεικνύει την υψηλή αξία του συγκεκριμένου ψηφιακού τρόπου προβολής. Οι ολοένα και περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες και εφαρμογές προσελκύουν όλο και περισσότερες εταιρείες, οι οποίες ενδιαφέρονται να μάθουν το κόστος της ψηφιακής σήμανσης. Υπολογίζοντας λοιπόν, πως η ψηφιακή σήμανση αποτελείται από εργαλεία σύγχρονης τεχνολογίας, ο συντελεστής κόστους περιλαμβάνει:

  • ποικιλία εξοπλισμού προβολής, αναπαραγωγής, επικοινωνίας και αποθήκευσης, ανάλογα με την εξατομικευμένη ανάγκη του ενδιαφερόμενου μέρους
  • την απαραίτητη εγκατάσταση
  • το ιδανικό λογισμικό
  • την τεχνική υποστήριξη κ.α.

Καθώς λοιπόν, η ψηφιακή σήμανση αποτελεί, συνήθως, μια tailor made εφαρμογή/λύση, ανάλογα με την εκάστοτε ανάγκη, το μέσο κόστος θα μπορούσε να είναι παραπλανητικό. Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος ορισμού του κόστους είναι η απευθείας επικοινωνία μαζί μας, μέσω της παρακάτω φόρμας, μέσω της οποίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, με σκοπό την διερεύνηση και ανάλυση των αναγκών σας και μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας κατευθύνουμε στην καλύτερη δυνατή και οικονομική λύση κάλυψης των αναγκών σας.

Υπάρχει η εσφαλμένη αντίληψη, από ορισμένους ανθρώπους, πως οι εγκαταστάσεις ψηφιακής σήμανσης δεν είναι κάτι παραπάνω από τηλεοράσεις ή μεγάλες οθόνες υπολογιστών. Η πραγματικότητα είναι πως οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης είναι ένα εξειδικευμένο είδος τεχνολογίας το οποίο είναι κατασκευασμένο με σκοπό την βελτιστοποίηση της επικοινωνίας μίας εταιρείας ή ενός οργανισμού. Η κακής ποιότητας οθόνη, είναι σίγουρο πως θα αποφέρει τα ακριβώς αντίθετα, από τα επιθυμητά, αποτελέσματα. Οι εικόνες και τα κείμενα μπορεί να είναι θολά με αποτέλεσμα την δυσκολία θέασης και ανάγνωσης από τον χρήστη. Η λάμψη που προσφέρουν οι κοινές οθόνες του εμπορίου λειτουργούν ως κατασταλτικός παράγοντας στην ευκρίνεια και την ευκολία ανάγνωσης των μηνυμάτων που επικοινωνούνται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο την αρνητική εμπειρία θέασης αλλά και την δημιουργία συναισθημάτων  αντιθέτων από τα προσδοκώμενα. Αντιστοίχως, το λογισμικό που θα χρησιμοποιηθεί για την ομαλή λειτουργία ενός συστήματος ψηφιακής σήμανσης θα πρέπει να είναι το καταλληλότερο, καθώς δίνει «ζωή» στο μήνυμα σας. Όσο δελεαστική και αν είναι η χρήση κάποιου δωρεάν λογισμικού, θα πρέπει να γίνει αντιληπτό πως, εάν αυτό είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ή να κατανοηθεί, τότε θα καταναλωθούν πολύτιμοι πόροι και εργατοώρες από την εταιρεία σας, με το αποτέλεσμα να μην είναι το ιδανικό. Επίσης, τα δωρεάν λογισμικά παρέχουν λιγότερες δυνατότητες επεξεργασίας και εξατομικευμένης λειτουργικότητας, με αποτέλεσμα να μπορούν να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας του μηνύματός, βάσει των αναγκών σας.

Για τους παραπάνω λόγους, η επένδυση σε ένα εξατομικευμένο σύστημα ψηφιακής σήμανσης, αποτελεί ορόσημο εξέλιξης στην επικοινωνία μεταξύ της εταιρείας σας και του καταναλωτικού κοινού.

Θέλετε μία προσφορά; Μιλήστε μας

Παρακαλούμε πείτε μας το όνομά σας

Παρακαλούμε πείτε μας το e-mail σας

Το τηλέφωνο πρέπει να είναι 10ψήφιος αριθμός χωρίς κενά

Εισάγετε 10ψήφιο αριθμό χωρίς κενά

Παρακαλούμε επιλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει

Invalid Input

Image

Ο μεγαλύτερος πάροχος
Ψηφιακής Σήμανσης
στην Ελλάδα

Head Office

Κώστα Βάρναλη 54,
Χαλάνδρι, 15233

Επικοινωνία

+30 210.68.56.820
info@intelligentmedia.gr

Business units of Intelligent Media

Ρυθμίσεις Cookies