Ψηφιακή σήμανση στο ιδιωτικό πολυϊατρείο Iatroaesthetics

την .

Iatroaesthetics digital signage

Σε μετατροπή της συμβατικής τηλεόρασης σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι ψηφιακής σήμανσης αποφάσισε να προχωρήσει το πολυϊατρείο Iatroaesthetics σε συνεργασία  με την Intelligent Media.

Η Intelligent Media, πρωτοπόρος και market leader της Ελληνικής αγοράς στην ψηφιακή σήμανση, προσφέρει από το 2005 λύσεις για βελτιωμένη επικοινωνία οργανισμών υγείας μέσω καναλιών και δικτύων ψηφιακής σήμανσης.

Μέσω της λύσης που προσφέρει, το πολυϊατρείο Iatroaesthetics, όπως και πολλά ακόμα από τα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα, έχουν βελτιώσει, με τεράστιο ποσοστό επιτυχίας, την επικοινωνία με τους ασθενείς και επισκέπτες τους καθώς και την προώθηση των υπηρεσιών τους. Κάτι τέτοιο, καθίσταται εφικτό μόνο με την απόλυτα στοχευμένη προβολή περιεχομένου και επιλεγμένης πληροφορίας όπως τιμές και υπηρεσίες που προσφέρει το διαγνωστικό κέντρο.

Η διαχείριση του περιεχομένου είναι μία ακόμα υπηρεσία που έχει αναλάβει αποκλειστικά η Intelligent Media.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Ψηφιακή σήμανση στο ιδιωτικό πολυϊατρείο Iatroaesthetics