Ψηφιακή σήμανση για εταιρικές εφαρμογές

Ψηφιακή σήμανση για εταιρικές εφαρμογές

Το Corporate Signage αποτελεί μία από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες εφαρμογές του Digital Signage. Η ανάπτυξη ενός δικτύου Corporate Signage αναλαμβάνεται από μία εταιρεία η οποία θέλει να αναπτύξει, είτε σε ιδιόκτητους χώρους ή σε χώρους τρίτων, το δικό της εξειδικευμένο τηλεοπτικό κανάλι, μέσα από το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της.

Με την χρήση εξειδικευμένου λογισμικού και διάφορων μέσων προβολής (plasma & LCD οθόνες, βιντεοπροβολείς, κ.α.), η κάθε εταιρεία ή οργανισμός έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει το δικό της κανάλι εύκολα, σύντομα, αποδοτικά και σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Το κανάλι αυτό μπορεί να προβάλλεται σε ένα ή περισσότερα σημεία, δίνοντας έτσι παράλληλα τη δυνατότητα προσαρμογής του προβαλλόμενου περιεχομένου, με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει διαφοροποιημένες ανάγκες marketing. Υπάρχει η δυνατότητα προβολής πληθώρων θεμάτων όπως εταιρικη επικοινωνια, ψυχαγωγικά θέματα, πρόβλεψη καιρού, ειδησεογραφικά νέα, νέα του κλάδου κ.α. Επίσης μπορεί να αποτελέσει μία νέα πηγή εσόδων μέσω της πώλησης διαφημιστικού χρόνου επί των οθονών σε τρίτες εταιρείες (Advertising Signage).

Η Intelligent Media έχει αρχίσει και αναπτύσσεται δυναμικά και στον συγκεκριμένο τομέα, αναπτύσσοντας δίκτυα Corporate Signage για διάφορους πελάτες που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, μέσα από ένα δυναμικό και απόλυτα καινοτόμο μέσο.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Ψηφιακή σήμανση για εταιρικές εφαρμογές