Υποστήριξη συστημάτων παρακολούθησης και καταγραφής

Η Intelligent Media αναλαμβάνει την υποστήριξη εγκαταστάσεων συστημάτων παρακολούθησης και καταγραφής.  Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν:

Ανακατασκευή εγκαταστάσεων και αντικατάσταση εξοπλισμού: Μέσω αυτής της υπηρεσίας, η εταιρεία αναλαμβάνει την ανακατασκευή υπαρχόντων εγκααστάσεων και την αντικατάσταση προβληματικού εξοπλισμού.  Σε περίπτωσεις που υπάρχει η ανάγκη για αναβάθμιση του εξοπλισμού λόγω νέων αναγκών, η Intelligent Media αναλαμβάνει και τον ανασχεδιασμό της εγκατάστασης, παρέχοντας λύσεις για κάθε περίπτωση και φροντίζοντας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρήση υπάρχοντος εξοπλισμού στην ανασχεδιασμένη εγκατάσταση.

Συντήρηση εγκαταστάσεων παρακολούθησης και καταγραφής: Είτε πρόκειται για εγκατάσταση που έχει αναπτυχθεί από την INtelligent Media ή για εγκατάσταση άλλου προμηθευτή, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την 24ώρη συντήρηση του εξοπλισμού.  Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται στη βάση ετήσιου συμβολαίου συντήρησης, το οποόι εξασφαλίζει άμεση αντιμετώπιση των αναγκών του πελάτη και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Περισσότερα για τις δυνατότητες που σας παρέχει η Intelligent Media  για την ανάπτυξη του δικού σας συστήματος παρακολούθησης και καταγραφής μπορείτε νε δείτε εδώ.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Συστήματα ασφαλείας