Το CareHub της Intelligent Media, στη ΜΙΝΝΕΤΑ Ασφαλιστική για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

την .

CareHub Intelligent Media Μινέττα

Το CareHub αποτελεί τον πρώτο Αυτοματοποιημένο Σταθμό Καταγραφής Σωματικών Παραμέτρων και Πληροφοριών Υγείας στην Ελλάδα, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καταγράφει σε μία συνεδρία βασικές παραμέτρους υγείας του χρήστη, αλλά και παράλληλα να λειτουργεί ως ένα μέσο στοχευμένης και δυναμικής ενημέρωσης.

 

Η ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΝΕΤΤΑ εκμεταλλεύτηκε τη συγκεκριμένη καινοτομία για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, καθώς έδινε την δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν γρήγορα και χωρίς την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού, μια σειρά από μετρήσεις σχετικά με τη σωματική τους υγεία. Οι χρήστες του CareHub, λάμβαναν αυτόματα τα αποτελέσματά τους εκτυπωμένα σε ένα χαρτί και μετά την τοποθέτηση του email τους, λάμβαναν τα αποτελέσματα και σε ηλεκτρονική μορφή. Παράλληλα, η ασφαλιστική εταιρεία είχε τη δυνατότητα επικοινωνίας στοχευμένων μηνυμάτων βάσει ηλικίας και φύλου του χρήστη, εκμεταλλευόμενη τη δυναμική δομή του user intrerface.

Ο καινοτόμος σταθμός CareHub, χρησιμοποιεί μετρητικές συσκευές υψηλής πιστότητας και πατενταρισμένα από την Intelligent Media ηλεκτρονικά κυκλώματα, καθώς και ένα ειδικά σχεδιασμένο user interface, διαχειριζόμενο από το χρήστη μέσω της ενσωματωμένης οθόνης αφής.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Το CareHub της Intelligent Media, στη ΜΙΝΝΕΤΑ Ασφαλιστική για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών