Το babyzone.gr, business unit της Intelligent Media, στηρίζει τις οικογένειες της Μάνδρας

την .

4mandra_Header

Με την ενέργεια #4Mandra, το babyzone.gr, ένα από τα μεγαλύτερα website για την οικογένεια και το παιδί στην Ελλάδα, στηρίζει τις πληγείσες από τη θεομηνία οικογένειες της Μάνδρας Αττικής.

Το babyzone.gr φέτος, λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα, καλεί τον κόσμο να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης όπως ξηρά τροφή, απορρυπαντικά, σχολικά είδη και παιχνίδια στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Η αποστολή θα γίνει από το ίδιο το babyzone μετά την καταληκτική ημερομηνία αποστολών.

Τα πράγματα αποστέλλονται και συλλέγονται στα γραφεία του babyzone.gr τα οποία βρίσκονται στην Κώστα Βάρναλη 54 στο Χαλάνδρι στον 1ο όροφο, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:30, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Για επιπλέον διευκρινήσεις ή αποστολές επικοινωνήστε με την κα. Μητροπούλου Αλίκη στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Το babyzone.gr, business unit της Intelligent Media, στηρίζει τις οικογένειες της Μάνδρας