Όραμα και φιλοσοφία

Όραμα

Το όραμα της Intelligent Media είναι η διαρκής ανάπτυξη και προσφορά νέων τεχνολογικών λύσεων στους τομείς του marketing, της προώθησης και της διαφήμισης.  Στόχος μας είναι οι τεχνολογίες αυτές να χαρακτηρίζονται από καινοτομία και αξιοπιστία, ενώ παράλληλα πρέπει να προσφέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα και νέες προτάσεις για την προσέγγιση της αγοράς-στόχου του κάθε συνεργάτη μας, με οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.  Εμείς στην Intelligent Media, επιθυμούμε να διατηρούμε και να αναπτύσσουμε συνεχώς τις σχέσεις αυτές.

Η φιλοσοφία μας

Στην Intelligent Media, η φιλοσοφία μας  περιστρέφεται γύρω από έναν αριθμό βασικών αρχών, τις οποίες εμείς, οι άνθρωποι της Intelligent Media, εφαρμόζουμε σε κάθε βήμα όλων των διαδικασιών μας, εσωτερικών και εξωτερικών.

Ο πελάτης στο επίκεντρο: Από την έναρξη λειτουργίας της Intelligent Media, ο πελάτης και οι ανάγκες του βρίσκονταν πάντα για εμάς στο επίκεντρο της δουλειάς μας.  Το σύνολο των εταιρικών μας διαδικασιών είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.  Επίσης, η εταιρική μας δομή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας, είτε πρόκειται μία νέα ευκαιρία είτε για ένα υφιστάμενο έργο.

Καινοτομία: Η καινοτομία για εμάς στην Intelligent Media είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.  Ξεκινά από τις νέες υπηρεσίες και προϊόντα που σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε για τους πελάτες μας, πάντα με προσοχή στην πρωτοτυπία και στην αποδοτικότητα, και φτάνει μέχρι τον ανασχεδιασμό υπαρχόντων διαδικασιών, υπηρεσιών και προϊόντων με σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους.  Η καινοτομία στην Intelligent Media υποστηρίζεται από ένα τμήμα R&D (research and development), το οποίο στελεχώνεται από άτομα με μεγάλη εμπειρία σε θέματα λογισμικού και hardware.

Ποιότητα: Η Intelligent Media είναι πιστοποιημένη για όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της βάσει του προτύπου ISO 9001:2008. Πέραν της πιστοποίησης, όλη η φιλοσοφία της εξαιρετικής ποιότητας στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουμε είναι ένα από τα βασικά μας χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.  Κάθε διαδικασία και κάθε παραδοτέο ελέγχεται διεξοδικά πριν φτάσει στον πελάτη μας. Οι διαδικασίες ποιότητος που ακολουθούμε επανελέγχονται και αναπροσαρμόζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να είναι πάντα απόλυτα συμβατές και να παράγουν πάντα το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα.  Αυτό είναι αναγκαίο, ιδίως εφόσον οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης μας αφορούν στον διαρκώς εξελισσόμενο χώρο του marketing.

Ανθρώπινο δυναμικό: Στην Intelligent Media πιστεύουμε ότι η δουλειά μας είναι η εικόνα των ανθρώπων μας.  Για αυτό, πάντα προσπαθούμε για την εξέλιξή τους στα πλαίσια της εταιρείας και θέλουμε κάθε ημέρα να μαθαίνουν και κάτι καινούριο.  Ζητάμε από τους ανθρώπους μας να ασπάζονται τις αρχές μας, θέλουμε να είναι καινοτόμοι και τους δίνουμε βήμα για να εκφράσουν τη γνώμη τους.  Είναι ένας από τους βασικότερους λόγους της ανάπτυξης της Intelligent Media.

Ανάπτυξη συνεργασιών: Για εμάς στην Intelligent Media, ο πελάτης είναι πάνω από όλα συνεργάτης. Βλέπουμε την εταιρεία μας ως έναν εξειδικευμένο σύμβουλο τεχνολογικής και marketing καινοτομίας και θέλουμε να αναπτύσσουμε και να διατηρούμε συνεργασίες αμοιβαία επωφελής. Με αυτό τον τρόπο θεωρούμε ότι είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους πελάτες μας σε κάθε τους ανάγκη, προσφέροντας τους λύσεις μακροπρόθεσμα.

 

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
το όραμα και η φιλοσοφία της Intelligent Media