Το νέο site του ΕΠΟΦΥ με calendar και forum από την IDCS

την .

Η Intelligent Media μέσω των νέων της υπηρεσιών σε ψηφιακές εφαρμογές δημιουργεί διαδικτυακές λύσεις και όχι απλά, sites. Το νέο τμήμα, Intelligent Digital Content Services, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη διαχείριση πελατών με ανάγκες για δημιουργία εταιρικής ή εμπορικής ιστοσελίδας και ψηφιακών εφαρμογών, ανέλαβε τη δημιουργία του επίσημου site της Επιτροπής Πρωταθλήματος Οργανισμών & Φορέων Υγείας 7Χ7 (Ε.Π.Ο.Φ.Υ), www.everygame.gr, με calendar και forum.

Συγκεκριμένα, μέσω του calendar ενημερώνονται οι συμμετέχοντες για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, για νέες εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες και μέσω του forum ανταλλάσουν απόψεις. Το ανανεωμένο site είναι στον αέρα από τις 6 Δεκεμβρίου του 2010. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο τμήμα ανέλαβε την έρευνα, την ανάπτυξη, τη διαχείριση και τη συντήρηση του νέου δικτυακού τόπου www.babyzone.gr.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Το νέο site του ΕΠΟΦΥ με calendar και forum από την IDCS