Τη δημιουργία του ομιλικού website και των παραρτημάτων του ομίλου Ιατρική Διάγνωση ανέλαβε η idcs

την .

δημιουργία του ομιλικού website και των παραρτημάτων του ομίλου Ιατρική Διάγνωση ανέλαβε η idcs

Τον ανασχεδιασμό και την εκ νέου δημιουργία του ομιλικού website καθώς και των έξι παραρτημάτων του ομίλου Ιατρική Διάγνωση, ανέλαβε να αναπτύξει η idcs, business unit της Intelligent Media. Το έργο ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε τον Φεβρουάριο του 2016.

Το website άλλαξε εντελώς τη δομή του και όχι μόνο ανανεώθηκε εικαστικά, αλλά ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο user experience και στο user interface (UX&UI), καθώς δημιουργήθηκαν έξι, νέα αυτόνομα websites τα οποία τοποθετήθηκαν και μέσα στο ομιλικό website, ανά περιοχή λειτουργίας, για να είναι πιο εύκολη η πλοήγηση του χρήστη σε αυτά. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από την ομάδα της idcs στο γεωγραφικό διαχωρισμό, έτσι ώστε να δοθεί έμφαση στις υπηρεσίες και παροχές του κάθε διαγνωστικού κέντρου ξεχωριστά, ανάλογα την περιοχή της δράσης του.

Η idcs έδωσε επίσης πολύ μεγάλη έμφαση στο on page SEO του website, έτσι με τις σωστές πρακτικές κατάφερε να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στα οργανικά αποτελέσματα της Google, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Τη δημιουργία του ομιλικού website και των παραρτημάτων του ομίλου Ιατρική Διάγνωση ανέλαβε η idcs