Σχεδιασμός και ανάπτυξη της ιστοσελίδας ΕΛΙΤΟΥΡ από την idcs

Η idcs, business unit της Intelligent Media, ανέλαβε και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εργασίες σχεδίασης και ανάπτυξης της ιστοσελίδας ΕΛΙΤΟΥΡ (Greek Medical Tourism Council), www.elitour.org.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη της ιστοσελίδας ΕΛΙΤΟΥΡ από την idcs

Η idcs σχεδίασε και ανέπτυξε την ιστοσελίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ (GreekMedicalTourismCouncil), www.elitour.org, δημιουργώντας ένα σύγχρονο σχεδιαστικό με responsive web design τεχνικές. Η ιστοσελίδα δίνει βάση στη διάδραση των χρηστών με το περιεχόμενο, πετυχαίνοντας την αναβάθμιση της εμπειρίας χρήσης της ιστοσελίδας. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να πλοηγούνται στις υπηρεσίες που παρέχονται από τα μέλη του οργανισμού μέσω χάρτη και να εγγράφονται σε newsletter βάσει της γλώσσας που επιθυμούν να λαμβάνουν τα νέα του. Τέλος, για την καλύτερη ευρετηρίαση και την αύξηση της προβολής της ιστοσελίδας στα πρώτα διαδικτυακά της βήματα, εφαρμόστηκαν μία σειρά τεχνικών SEO.   Η Intelligent Media στην οποία ανήκει το BU της idcs, αποτελεί ένα από τα πρώτα μέλη της ΕΛΙΤΟΥΡ.

Περισσότερα εδώ

Σχετικά με την ΕΛΙΤΟΥΡ:

Η ΕΛΙΤΟΥΡ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελείται από ένα cluster εταιρειών με στρατηγικούς στόχους την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό, ως κορυφαίο προορισμό τουρισμού υγείας και τη συνεργασία με αντίστοιχους διεθνείς οργανισμούς για παγκόσμια θέματα που άπτονται του Ιατρικού Τουρισμού. Έως σήμερα η ΕΛΙΤΟΥΡ απαριθμεί περί τα 43 μέλη.

Tags: ιστοσελίδα, idcs, ΕΛΙΤΟΥΡ

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
www.intelligentmedia.gr