Συνεχής ανάπτυξη δικτύου ψηφιακής σήμανσης σε ιδιωτικά ιατρεία από το Digital Doctor, business unit της Intelligent Media

την .

ανάπτυξη δικτύου ψηφιακής σήμανσης σε ιδιωτικά ιατρεία από το Digital Doctor

Σημαντική αύξηση σημειώνει το Digital Doctor, business unit της Intelligent Media, στις εγκαταστάσεις ψηφιακής σήμανσης σε ιδιωτικά ιατρεία, έχοντας ξεπεράσει τις 70 εγκαταστάσεις και μετατροπές απλών τηλεοράσεων, σε μία marketing εφαρμογή ψηφιακής σήμανσης. Το δίκτυο έχουν επιλέξει περισσότεροι από 61 ιατροί εντός και εκτός Αττικής, ενώ πάνω από 20 σημεία βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης.

Η υπηρεσία Digital Doctor, προσφέρει ουσιαστικά τη μόνη ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής σήμανσης για ιδιωτικά ιατρεία, καθώς αντιλήφθηκε εγκαίρως την επιτακτική ανάγκη των ιατρών να ενισχύσουν τη σχέση τους με τους πελάτες τους και να προβάλλουν επιλεγμένο και απόλυτα στοχευμένο περιεχόμενο. Μέσω του καναλιού ψηφιακής σήμανσης που εγκαθίσταται στο κάθε ιατρείο, υπάρχει δυνατότητα προβολής συνεντεύξεων του ιατρού, ψυχαγωγικού υλικού, έξυπνων tips, διαφημιστικών spot, ειδήσεων και καιρού χωρίς αυτά να περιορίζουν οποιαδήποτε άλλη προβολή ο ιατρός επιθυμεί.

Η υπηρεσία Digital Doctor, εκτός της ψηφιακής σήμανσης, προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση digital marketing εφαρμογών για ιατρούς. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο www.digitaldoctor.gr.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Συνεχής ανάπτυξη δικτύου ψηφιακής σήμανσης σε ιδιωτικά ιατρεία από το Digital Doctor, business unit της Intelligent Media