Συνεργασία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ για τη δημιουργία και διαχείριση δικτύου ψηφιακής σήμανσης

την .

ΙΑΣΩ ψηφιακή σήμανση

Σε δημιουργία δικτύου ψηφιακής σήμανσης προχώρησε ο Όμιλος κλινικών ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την Intelligent Media. Μέσα στην πολυετή συνεργασία των δύο εταιριών, έχουν αναπτυχθεί πολλά διαφορετικά δίκτυα ψηφιακής σήμανσης, με τουλάχιστον ένα σε κάθε κλινική του Ομίλου.

Η Intelligent Media έχει εγκαταστήσει και διαχειρίζεται όσον αφορά το περιεχόμενο αλλά και το εμπορικό κομμάτι, περισσότερες από 75 οθόνες ψηφιακής σήμανσης στο σύνολο, μοιρασμένες στις 4 βασικές κλινικές του Ομίλου, ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Παίδων και ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Εκτός από την τοποθέτηση οθονών στους χώρους αναμονής των κλινικών, στην κλινική ΙΑΣΩ έχουν τοποθετηθεί επιπλέον οθόνες ψηφιακής σήμανσης, μία σε κάθε δωμάτιο νοσηλείας με εξαίρεση των δύο τελευταίων ορόφων.

Η Intelligent Media έχει αναλάβει επίσης την εικαστική επιμέλεια και τη διαχείριση του περιεχομένου που προβάλλεται στα δίκτυα ψηφιακής σήμανσης του Ομίλου ΙΑΣΩ, μέσω ενός κεντρικού συστήματος.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Συνεργασία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ για τη δημιουργία και διαχείριση δικτύου ψηφιακής σήμανσης