Συμφωνία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ για υλοποίηση δικτύου Advertising Signage στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

την .

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι ο ενδέκατος νοσηλευτικός οργανισμός που αποκτά το δικό του δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με τους επισκέπτες, τους νοσηλευόμενους και το προσωπικό του και θα αρχίσει τη λειτουργία του από τις αρχές του ερχόμενου έτους. H Intelligent Media αναλαμβάνει την πλήρη παραγωγή και διαχείριση του καναλιού, το οποίο θα εκπέμπει σε όλους τους χώρους αναμονής της κλινικής, μέσω 27 τηλεοράσεων.

Το προβαλλόμενο περιεχόμενο θα αφορά ενημερωτικά θέματα υγείας για τη μαμά, το παιδί και την οικογένεια, ψυχαγωγικά θέματα και διαφημιστικά μηνύματα. Η κλινική αναπτύσσεται σε 23.600 τμ, στη Νίκαια της Λάρισας μια στρατηγική θέση που εξυπηρετεί τους κατοίκους και των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας (Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων). Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η μοναδική κλινική αυτού του μεγέθους και ποιότητας στην ελληνική περιφέρεια.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Συμφωνία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ για υλοποίηση δικτύου Advertising Signage στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ