Στην Intelligent Media η Sandoz για την προβολή της στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης 880 φαρμακείων

την .

Sandoz Logo

Το δίκτυο οθονών ψηφιακής σήμανσης 880 φαρμακείων, το οποίο εκμεταλλεύεται εμπορικά αποκλειστικά η Intelligent Media, επέλεξε για την προβολή του προϊόντος της Equilumen Forte η πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία Sandoz. H προβολή των διαφημιστικών μηνυμάτων του προϊόντος έχουν διάρκεια ενός (1) έτους και θα προβάλλονται σε όλο το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης από τον Δεκέμβριο του 2017 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2018.

Το δίκτυο ψηφιακής σήμανσης στα φαρμακεία, αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυναμικό και απόλυτα στοχευμένο μέσο προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων, παρέχοντας εξαιρετική παρουσία στις διαφημιζόμενες εταιρείες στο σημείο πώλησης των προϊόντων τους. Οι προβαλλόμενες εταιρείες διαφημίζονται στο σημείο πώλησης των προϊόντων, την ώρα που ο καταναλωτής λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις αγοράς. Το δίκτυο αποτελεί το καλύτερο μέσο προώθησης και προβολής προϊόντων για τις φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και τις εταιρείες που διαθέτουν καλλυντικά και προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

 

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Στην Intelligent Media η Sandoz για την προβολή της στο δίκτυο ψηφιακής σήμανσης 880 φαρμακείων