Στην idcs, business unit της Intelligent Media, τα social media της Cam Hellas

την .

cam hellas idcs

Η idcs αναλαμβάνει τη διαχείριση των social media της Cam Hellas, αντιπροσωπεία της Νο. 1 Ιταλικής εταιρείας βρεφικών ειδών, Cam Spa, εμπλουτίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το brand portfolio της. Η idcs έχει αναλάβει όχι μόνο τη μηνιαία διαχείριση των social media, αλλά και τη δημιουργία καθώς και την ανάπτυξη των creative concept των προωθητικών ενεργειών και διαγωνισμών.

Βασικός στόχος είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand καθώς και η ενημέρωση των καταναλωτών για τα σημεία πώλησης των προϊόντων. Ήδη, από τις πρώτες κιόλας ενέργειες, η κίνηση και οι fans της σελίδας αυξήθηκαν σημαντικά, επιτυγχάνοντας κυρίως οργανικά, από τον πρώτο κιόλας καιρό παραπάνω από καλά αποτελέσματα.

Η συνεργασία θα διαρκέσει 4 μήνες από τον Απρίλιο έως και τον Ιούλιο με πιθανότητα ανανέωσης μετά το πέρας του συμφωνηθέντος χρόνου. 

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Στην idcs, business unit της Intelligent Media, τα social media της Cam Hellas