Στην idcs, business unit της Intelligent Media, η ανάπτυξη του website spinetoram.gr της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ

την .

spinetoram website

Η idcs, business unit της Intelligent Media, ανέλαβε την ανάπτυξη και την επιμέλεια βασικών παραμέτρων on page SEO του website της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, spinetoram.gr. Στόχος του website είναι η παρουσίαση και πληροφόρηση των αγροτών και γεωπόνων σχετικά με τα δύο νέα εντομοκτόνα προϊόντα της Dow AgroSciences που προωθεί η ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, το Delegate 250WG και το Radiant 120SC. Η επικοινωνία γίνεται με το motto: «Πολύτιμο όπως και η σοδειά σου» καθώς προωθεί τη δραστικότητα των δύο αυτών προϊόντων ενάντια σε έντομα ισχυρής ανθεκτικότητας.

Στο website, το οποίο είναι διαθέσιμο στο κοινό από τις 27/4, διαχωρίζονται τα δύο προϊόντα και παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για το καθ’ ένα από αυτά όπως οι δράσεις τους, οι κατηγορίες φυτών που προστατεύουν και οι τρόποι αντιμετώπισης των οργανισμών. Παρέχονται επίσης και τεχνικά φυλλάδια τα οποία παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη συνιστάμενη δοσολογία ανάλογα τον τύπο της κάθε καλλιέργειας. 

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Στην idcs, business unit της Intelligent Media, η ανάπτυξη του website spinetoram.gr της ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ