Στην idcs, businees unit της Intelligent Media, οι Google καμπάνιες της Messe Frankfurt

την .

messe frankfurt google adwords idcs

Την idcs, business unit της Intelligent Media, επέλεξε η Messe Frankfurt Ελλάδος για την προώθηση της έκθεσης Ambiente the Show. Η idcs έτρεξε Google Search αλλά και GDN καμπάνιες έτσι ώστε να στοχεύσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά μεγαλύτερο κοινό.

Οι καμπάνιες είχαν δύο στόχους, αρχικά την εύρεση εκθετών αλλά και την κράτηση ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων από τους παρευρισκόμενους στην έκθεση καταναλωτές. Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκαν δύο Search καμπάνιες, έτσι ώστε να επιτευχθούν και οι δύο αυτοί στόχοι. Με τη GDN καμπάνια, επικοινωνήθηκε μόνο η έκθεση σε πιθανούς εκθέτες. Επίσης, έτρεξε και remarketing καμπάνια για την ακόμα μεγαλύτερη αύξηση του conversion rate και της αύξησης των εκθετών.

Η έκθεση Ambiente the Show αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση καταναλωτικών αγαθών διαρκείας, διακόσμησης κατοικίας, ειδών δώρου, υαλικών, πορσελάνης και οικιακού εξοπλισμού.

 

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Στην idcs, businees unit της Intelligent Media, οι Google καμπάνιες της Messe Frankfurt