Προβολή του Almora στη νέα εφαρμογή Smart Advice, των Intelligent Media και ITeQ

την .

elpen smart advice

Σε ετήσια συνεργασία προχώρησε η φαρμακευτική εταιρεία Elpen για την προβολή του προϊόντος της Almora, με την Intelligent Media. Η συνεργασία αφορά στην προβολή του προϊόντος στο χώρο των φαρμακείων μέσω της νέας υπηρεσίας Smart Advice που αναπτύχθηκε από την Intelligent Media και την ITeQ.

Η καινοτόμα υπηρεσία Smart Advice, στοχεύει στην αύξηση των συμπληρωματικών πωλήσεων (cross sales) στο χώρο του φαρμακείου, κάνοντας έξυπνες προτάσεις αγοράς την ώρα που ο καταναλωτής βρίσκεται στο ταμείο του φαρμακείου. Το Almora θα προβάλλεται στην εφαρμογή Smart Advice μέσω ενός tablet, ως την καταλληλότερη πρόταση αγοράς, όταν ο φαρμακοποιός σαρώσει barcode κάποιου σχετικού προϊόντος (πχ barcode αντιβιοτικού προϊόντος).

Η υπηρεσία αυτή, αποτελεί την καλύτερη μέθοδο προβολής που μπορεί να επιλέξει μία φαρμακευτική εταιρεία καθώς τα προϊόντα όχι μόνο προτείνονται απόλυτα στοχευμένα, αλλά επίσης προβάλλονται σε μερικά από τα πιο πολυσύχναστα και μεγάλα φαρμακεία (Α+ κατηγορίας), στο σημείο της πώλησης. Την αποκλειστική εμπορική εκμετάλλευση της υπηρεσίας έχει η Intelligent Media. 

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Προβολή του Almora στη νέα εφαρμογή Smart Advice, των Intelligent Media και ITeQ