Προσωπικά δεδομένα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ «http://www.intelligentmedia.gr».

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Η Intelligent Media Ε.Π.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία», ή εναλλακτικά «εμείς», «εμάς», «μας») σάς παρέχει την ακόλουθη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική») για να γνωρίζετε τους τρόπους με τους οποίους πιθανώς θα συλλέξουμε, θα χρησιμοποιήσουμε, θα μοιραστούμε, αλλά και θα προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που είναι διαθέσιμα μέσω της χρήσης του ιστοτόπου www.intelligentmedia.gr  (εφεξής ο «Ιστότοπος») από τους χρήστες. Η Πολιτική αυτή έχει εφαρμογή μόνο στα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω του Ιστοτόπου και δεν έχει εφαρμογή σε δεδομένα που συλλέγονται από την Εταιρεία μέσω άλλων οδών ή μέσω κάποιας άλλης ιστοσελίδας στην οποία μπορεί να οδηγηθεί ο χρήστης μέσω συνδέσμων στον Ιστότοπο.  Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι στην περίπτωση που παρέχουν προσωπικά δεδομένα σε άλλες εταιρείες, οι Πολιτικές αυτών των εταιρειών καθορίζουν τις χρήσεις αυτών των δεδομένων και η Πολιτική της Εταιρείας δεν θα ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις. Η Εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τις Πολιτικές αυτών των ιστοσελίδων και συμβουλεύει τους χρήστες του Ιστοτόπου να τις διαβάζουν προσεκτικά πριν την παροχή των προσωπικών τους δεδομένων.

Ο όρος "εσείς" ή "σας" αναφέρεται σε οποιονδήποτε από τους επισκέπτες και τους χρήστες του Ιστοτόπου. Για οποιεσδήποτε απορίες ή παρατηρήσεις σχετικά με αυτή την Πολιτική, μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ

Η Εταιρεία συλλέγει ένα σύνολο προσωπικών πληροφοριών και στοιχείων, που αφορούν τους χρήστες του Ιστοτόπου. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή οντότητα, όπως το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και πιθανές δραστηριότητες που συνδέονται με το εν λόγω πρόσωπο.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την Εταιρεία, διαχειρίζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία ευαίσθητων δεδομένων, με υπευθυνότητα και άκρα προσοχή. Η Εταιρεία δε θα αποκαλύψει προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από την παρούσα Πολιτική.

Οι πληροφορίες που συλλέγει η Εταιρεία μπορεί να περιλαμβάνουν και συγκεντρωτικά στοιχεία για μία ομάδα ή κατηγορία χρηστών, τα οποία μας βοηθούν να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις τάσεις τους ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε καλύτερα νέες υπηρεσίες και να τις προσαρμόσουμε στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Τα συλλογικά δεδομένα μπορούν, επίσης, να μεταβιβάζονται ή να κατανέμονται σε τρίτους.

Επιπλέον, μέσω της χρήσης του Ιστοτόπου, συλλέγονται κάποιες πληροφορίες αυτόματα, όπως η διεύθυνση IP σας και ο τύπος του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου που χρησιμοποιείτε.

Τα εν λόγω δεδομένα μπορούν, υπό τον όρο της ανωνυμίας, να παρασχεθούν οποιαδήποτε στιγμή και με όποια μορφή η Εταιρεία θεωρεί ως κατάλληλη, σε:

  • Σε εταιρείες που συλλέγουν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διαφημιστικούς σκοπούς.
  • Σε τρίτα μέρη, ανεξαρτήτως δραστηριότητας, εφόσον αυτό ζητηθεί από αρμόδια δικαστική αρχή.

Η συναίνεσή σας για τη διαμοίραση των προσωπικών σας στοιχείων μπορεί να δοθεί προφορικώς, γραπτώς, αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και κατά την έναρξη μιας υπηρεσίας που συμφωνείτε με τους όρους της. Σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες για να εξυπηρετήσουμε τους χρήστες ή τους συνεταίρους μας, να συμβάλλουμε στο να επωφεληθούν στο μέγιστο βαθμό από τις υπηρεσίες μας, αλλά και για να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε τις πελατειακές μας σχέσεις. Επομένως, δε θα τις αποκαλύψουμε σε τρίτα μέρη, παρά μόνο στο βαθμό που το επιτρέπει η παρούσα Πολιτική Προστασίας. Η Εταιρεία διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών αυτής της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλείας που περιλαμβάνονται στην ισχύουσα νομοθεσία. Οι χρήστες διατηρούν το δικαίωμα να αιτηθούν ένα αντίγραφο των προσωπικών τους δεδομένων και να απαιτήσουν τη διόρθωση τυχόν ανακριβειών από την Εταιρεία. Αν κατά οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ένας χρήστης επιθυμεί να επαληθεύσει, ενημερώσει ή να τροποποιήσει τα προσωπικά του δεδομένα, μπορεί να στείλει σχετικό e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η διαδικασία επαλήθευσης, ενημέρωσης ή τροποποίησης των προσωπικών δεδομένων, είναι δυνατόν να διαρκέσει έως και 2 εβδομάδες.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται στην Εταιρεία μέσω του Ιστοτόπου, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δεδηλωμένη χρήση κατά τη στιγμή της συλλογής τους χρήσης. Επιπλέον, τα συλλεγόμενα προσωπικά δεδομένα δύναται να χρησιμοποιηθούν για στατιστικές αναλύσεις.

Τα προσωπικά δεδομένα θα συλλέγονται και επεξεργάζονται από την Εταιρεία, για τους ακόλουθους σκοπούς: για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων, ενεργειών προώθησης, διαφήμισης και προσφορών, εκτός εάν ο χρήστης επιλέξει να μη λαμβάνει ανάλογες επικοινωνίες.

Μέσω της παροχής προσωπικών δεδομένων στην Εταιρεία, οι χρήστες του Ιστοτόπου δηλώνουν τη ρητή τους συγκατάθεση σχετικά με την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από την Εταιρεία με τους τρόπους που περιγράφονται σε αυτή την Πολιτική.

Η Εταιρεία διατηρεί την απαραίτητη ασφάλεια δικτύων, μέσω αναγνωρισμένων εργαλείων, τεχνικών, αλλά και γνωστών τεχνολογιών κρυπτογράφησης στο Διαδίκτυο (captcha), για την προστασία και την ασφαλή φύλαξη των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και για την προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα συστήματά της. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Εταιρεία δεν έχει κανέναν έλεγχο πάνω σε άλλες ιστοσελίδες που μπορεί να επισκεφθείτε ή που αλληλεπιδρούν με οποιονδήποτε τρόπο με τον Ιστότοπο.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ MARKETING

Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας συλλογής προσωπικών δεδομένων, οι χρήστες θα έχουν τη διακριτική ευχέρεια να αρνηθούν τη μελλοντική λήψη υλικού μέσω ενεργειών marketing.  Στις περιπτώσεις που οι χρήστες δεν αρνούνται τη λήψη ανάλογων επικοινωνιών, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει τα προϊόντα της εταιρείας, συνδρομητικές υπηρεσίες, εκδηλώσεις, καθώς και εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα.  Αν ο χρήστης επιθυμεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή να σταματήσει η Εταιρεία να προβαίνει σε ανάλογες επικοινωνίες, μπορεί να αποστείλει e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσει στο (210) 68 56 820.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ (NEWSLETTER)

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να σας αποστέλλει ηλεκτρονικά ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail) που παρέχετε στον Ιστότοπο. Οι ενημερώσεις αυτές γίνονται για διαφημιστικούς σκοπούς, αλλά και για να σας γνωστοποιήσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λήψη αυτών των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, με τη χρήση των σχετικών συνδέσμων που παρέχονται στο newsletter που λαμβάνετε. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα του απαραίτητου χρόνου που θα χρειαστεί για να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/και αναθεώρησης της παρούσας Πολιτικής, όποτε είναι θεμιτό, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση. Οι αλλαγές και οι αναθεωρήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, κάποια αλλαγή στις πρακτικές μας, κάποια αλλαγή σε μία ήδη υπάρχουσα ή σε μία καινούργια υπηρεσία, την ανάπτυξη νέων τρόπων γνωστοποίησης καινούργιων προϊόντων που μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή κάποια αλλαγή προκειμένου να υπακούσουμε σε οποιοδήποτε καινούργιο νομικό αίτημα. Η αναθεωρημένη Πολιτική θα ισχύει για υπάρχοντα ή μελλοντικά δεδομένα, από την ημερομηνία που θα αναγράφεται κάθε φορά σε αυτή. Ενημέρωση για τυχόν αλλαγές θα είναι διαθέσιμη στον Ιστότοπο και η συνεχιζόμενη χρήση αυτού συνιστά αποδοχή από την πλευρά σας αυτών των αλλαγών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρατηρήσεις, σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με την παραβίασή της, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να αποστείλετε επιστολή υπόψη Intelligent Media Ε.Π.Ε. στη διεύθυνση Κ. Βάρναλη 54, Χαλάνδρι, 15233.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ

Αυτή η Πολιτική Προστασίας έχει ισχύ από την 01 Νοεμβρίου 2013.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map