Δίκτυο Advertising Signage στα διαγνωστικά κέντρα ΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε. από την Intelligent Media

την .

Η Intelligent Media συνεχίζοντας τη στρατηγική ανάπτυξη δικτύων Advertising Signage σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, προχώρησε σε συνεργασία με την ΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε. Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε. παρέχει διαγνωστικές ιατρικές υπηρεσίες και διαθέτει 9 κέντρα στο νομό Αττικής.

Η Intelligent Media, ως χορηγός του Ε.Π.Ο.Φ.Υ. σε εκδήλωση τιμής για τον εργασιακό αθλητισμό

την .

Τη Δευτέρα 3/11/2008 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Λούρος» του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ Εκδήλωση Τιμής για τον Εργασιακό Αθλητισμό, που διοργάνωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος Οργανισμών & Φορέων Υγείας 7Χ7 (Ε.Π.Ο.Φ.Υ).

Η Intelligent Media ολοκλήρωσε με επιτυχία ενέργεια promotion με οθόνες plasma για λογαριασμό του απορρυπαντικού ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας

την .

Η Intelligent Media ολοκλήρωσε με επιτυχία ενέργεια promotion με τη χρήση οθονών plasma για την εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε προωθητική ενέργεια για το απορρυπαντικό ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας σε τέσσερα SUPER MARKETS GRAND ΜΑΣΟΥΤΗΣ στη Θεσσαλονίκη από 30 Σεπτεμβρίου έως και 27 Οκτωβρίου 2008.

Η Intelligent Media και στο μαιευτήριο Λητώ

την .

Η Intelligent Media ακολουθώντας τους στόχους που έχει θέσει για στρατηγική ανάπτυξη δικτύων digital signage σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, προχώρησε σε μια ακόμη συνεργασία. Το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα δίκτυα των μαιευτηρίων ΙΑΣΩ και ΜΗΤΕΡΑ και των ιδιωτικών κλινικών ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN και ΙΑΣΩ GENERAL.

Έρευνα μέτρησης αποτελεσματικότητας του διαφημιστικού δικτύου οθονών στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ από την εταιρεία ερευνών Focus Bari

την .

Η Intelligent Media ανέθεσε στην εταιρία ερευνών Focus Bari το σχεδιασμό και την υλοποίηση έρευνας για την μέτρηση της αποτελεσματικότητας του διαφημιστικού δικτύου οθονών (advertising signage), που λειτουργεί η εταιρεία στους χώρους του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Παλαιότερες ανακοινώσεις