Νέα υπηρεσία Bluetooth Marketing από την Intelligent Media

την .

Η Intelligent Media από τον Οκτώβριο του 2009 πρόσθεσε στις παρεχόμενες υπηρεσίες της προς του πελάτες της, το Bluetooth Μarketing. Μια εφαρμογή  proximity marketing η οποία προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα με πολύ χαμηλό κόστος υλοποίησης.

Επαγγελματική εγκατάσταση εξοπλισμού Digital Signage για την CyberStream

την .

Η Intelligent  Media προμήθευσε και εγκατέστησε επαγγελματικό εξοπλισμό Outdoor Interactive Digital Signage για λογαριασμό της CyberStream και για τις ανάγκες υλοποίησης διαδραστικού δικτύου Digital Signage στο Δήμο Βριλησσίων.

Οπτική και ηχητική επιμέλεια των Royal Nights της Cutty Sark από την Intelligent Media

την .

Η Intelligent Media ολοκλήρωσε με επιτυχία την οπτική και ηχητική επιμέλεια των Royal Nights της Cutty Sark. Η εν λόγω προωθητική ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε Clubs σε όλη την Ελλάδα από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2009.

Συμφωνία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ για υλοποίηση δικτύου Advertising Signage στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

την .

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι ο ενδέκατος νοσηλευτικός οργανισμός που αποκτά το δικό του δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με τους επισκέπτες, τους νοσηλευόμενους και το προσωπικό του και θα αρχίσει τη λειτουργία του από τις αρχές του ερχόμενου έτους.

Δίκτυα Advertising Signage στις κλινικές του Ομίλου της Ευρωκλινικής

την .

Η Intelligent Media συνεχίζοντας τη στρατηγική ανάπτυξη δικτύων Advertising Signage σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, προχώρησε τον Σεπτέμβριο σε συνεργασία με τον Όμιλο της  Ευρωκλινικής (Ευρωκλινική Αθηνών - Ευρωκλινική Παίδων).

Σε συνδυασμό με τα δίκτυα οθονών που λειτουργούν σε ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ, ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN, ΙΑΣΩ GENERAL, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ & διαγνωστικά κέντρα ΔΙΑΓΝΩΣΗ δίνεται η δυνατότητα προβολής επιλεγμένων διαφημιστικών μηνυμάτων σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας προσεγγίζοντας ένα εξαιρετικά στοχευμένο κοινό που ανέρχεται στα 700.000 άτομα σε μηνιαία βάση.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Παλαιότερες ανακοινώσεις