Εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου οθονών Digital Signage του Ομίλου EUROMEDICA από την Intelligent Media.

την .

Την αποκλειστική εμπορική εκμετάλλευση του δικτύου οθονών Digital Signage, που διαχειρίζεται η Sonak Α.Ε., στις κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου EUROMEDICA σε όλη την Ελλάδα, ανέλαβε η Intelligent Media από τον Νοέμβριο του 2010.

Νέος δικτυακός τόπος www.babyzone.gr με δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης

την .

Η IDCS κρύβεται πίσω από το www.babyzone.gr το νέο διαδικτυακό τόπο για τα νέα ζευγάρια, τη μητρότητα, τα παιδιά και την οικογένεια. Ήρθε τον Οκτώβριο και θα αποτελέσει το νέο τόπο συνάντησης μαμάδων και μπαμπάδων με προσωποποιημένες ρυθμίσεις και δυνατότητες ανάπτυξης ολοκληρωμένου προφίλ.

idcs - Intelligent Digital Content Services. Ψηφιακές εφαρμογές & δημιουργία ιστοσελίδων

την .

Νέες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτυακών λύσεων, δημιουργίας ιστοσελίδας, ψηφιακού περιεχομένου και καινοτόμων εφαρμογών σε ψηφιακά μέσα όπως iPhone & iPad προσφέρει η Intelligent Media από τον Οκτώβριο του 2010.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, έχει δημιουργηθεί αντίστοιχα εξειδικευμένο τμήμα, το Intelligent Digital Content Services για την άμεση διαχείριση λογαριασμών & την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας. Επισκεφθείτε το www.idcs.gr.

Δίκτυο Advertising Signage στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από την Intelligent Media

την .

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι ο δέκατος τρίτος νοσηλευτικός οργανισμός που αποκτά το δικό του δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με τους επισκέπτες, τους νοσηλευόμενους και το προσωπικό του ξεκινώντας τη λειτουργία του στις 22 Μαρτίου.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Παλαιότερες ανακοινώσεις