Δίκτυο ψηφιακής σήμανσης για το δίκτυο διαγνωστικών κέντρων Affidea - Ευρωιατρική

την .

Affidea Ευρωιατρική

Η Intelligent Media προχώρησε στο σχεδιασμό και κατασκευή δικτύου ψηφιακής σήμανσης για την αλυσίδα διαγνωστικών κέντρων Affidea - Ευρωιατρική. Το δίκτυο περιλαμβάνει όλα τα σημεία της αλυσίδας στην Αττική (Βάρη, 2 σημεία στον Πειραιά και Ψυχικό) αλλά και αριθμό διαγνωστικών κέντρων εκτός Αττικής.

Κατασκευή ιστοσελίδας www.do-care.gr για το τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης της κλινικής ΜΗΤΕΡΑ

την .

Η idcs κατασκεύασε τη δυναμική ιστοσελίδα http://www.do-care.gr, σε ελληνική και αγγλική γλώσσα, για τον πολυδύναμο οργανισμό ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε. που ανήκει στον όμιλο ΥΓΕΙΑ. Η σελίδα περιγράφει τις υπηρεσίες του τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης της κλινικής.

Η idcs αναλαμβάνει την αισθητική και λειτουργική αναμόρφωση του e-shop www.mobo.gr

την .

Η idcs, business unit της Intelligent Media, ανέλαβε τον αισθητικό και λειτουργικό ανασχεδιασμό του e-shop www.mobo.gr, για λογαριασμό της ΕΠΚΟ INTERNATIONAL Α.Ε.

Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν τον ολικό αισθητικό ανασχεδιασμό του e-shop, με σκοπό τη δημιουργία μίας ξεχωιστής εμπειρίας για τον επισκέπτη, ενώ επίσης έμφαση θα δοθεί και στον λειτουργικό ανασχεδιασμό έτσι ώστε να είναι δυνατή η πληρέστερη παρουσίαση των προϊόντων και η ευκολότερη διαχε΄ρισιη του e-shop.

Η idcs αναλαμβάνει την παρουσία των Βρεφικών Πολυκαταστημάτων ΛΗΤΩ στο Facebook

την .

Μετά από σχετικό κλειστό διαγωνισμό, η idcs, business unit της Intelligent Media, ανέλαβε για λογαριασμό των Βρεφικών Πολυκαταστημάτων ΛΗΤΩ την παρουσία τους στο Facebook.

Η εν λόγω παρουσία θα περιλαμβάνει την ανάπτυξη του ανάλογου page στο Facebook, την κατασκευή πληθώρας custom χρηστικών εφαρμογών για την έγκυο και την νέα μητέρα, καθώς επίσης και την παραγωγή και παρακολούθηση online διαγωνισμών.

Οι στόχοι της ενέργειας περιλαμβάνουν την αναπτυξη μίας άμεσης και διαδραστικής επικοινωνίας με το δυναμικό κοινό που αποτέλει τους πελάτες των Βρεφικών Πολυκαταστημάτων ΛΗΤΩ, καθώς και την αποτελεσματική προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών σε αυτό το κοινό.

Η Intelligent Media αναλαμβάνει το δίκτυο Digital Signage της Παπαστράτος ΑΒΕΣ σε σημεία λιανικής πώλησης

την .

Μετά από τη διεξαγωγή μειοδοτικού διαγωνισμού που διενεργήθηκε από την Παπαστράτος ΑΒΕΣ, η Intelligent Media επιλέχθηκε να αναλάβει την συντήρηση του δικτύου Digital Signage, καθώς και την ανάπτυξη νέων σημείων με την εγκατάσταση κατάλληλου εξοπλισμού και λογισμικού.

Το δίκτυο της Παπαστράτος ΑΒΕΣ αριθμεί 26 σημεία σε πανελλαδική κλίμακα και η Intelligent Media, στα πλαίσια της συνεργασίας, ανέλαβε τον έλεγχο του δικτύου, την επιδιόρθωση τυχόν προβλημάτων στον εξοπλισμό και τη αναβάθμιση όπου αυτό ήταν απαραίτητο.

Παράλληλα, η Intelligent Media Θα συνεχίσει να αναπτύσσει το δίκτυο σε σημεία λιανικής πώλησης για λογαριασμό της Παπαστράτος ΑΒΕΣ, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις εξοπλισμού και λογισμικού.

Αυτά τα Χριστούγεννα το www.babyzone.gr μοιράζει δώρα! Μεγάλος διαγωνισμός

την .

Το babyzone.gr, ο νέος διαδικτυακός τόπος μαμάδων και μπαμπάδων, υποδέχεται τα Χριστούγεννα του 2010 με πολλά επώνυμα δώρα. Ο σάκος του babyzone.gr περιέχει ηλεκτρικές συσκευές LG προσφορά του babyzone.gr, δωροεπιταγές από τα πολυκαταστήματα ΛΗΤΩ, σετ προίκας μωρού από τα καταστήματα ΚΥΚΝΟΣ, βρεφικά απορρυπαντικά BABYPLANET, είδη βρεφικής περιποίησης FREZYDERM και πολλά παιχνίδια LITTLE TIKES για τους μικρούς μας φίλους προσφορά του LIBERO. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αρκεί η δωρεάν εγγραφή κάνοντας κλικ στο www.babyzone.gr.

Η επικοινωνία της καμπάνιας ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου με παρουσία στα δίκτυα οθονών Advertising Signage σε μεγάλες ιδιωτικές μαιευτικές και γενικές κλινικές, Facebook, καταχωρίσεις σε περιοδικά, internet banners κ.α. και θα παραμείνει ενεργή μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2011, καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Παλαιότερες ανακοινώσεις