Νέες εγκαταστάσεις διαφημιστικών οθονών σε διαγνωστικά κέντρα

την .

Ψηφιακή Σήμανση στην Κοσμοιατρική

Συνεχίζοντας την επιτυχή ανάπτυξη δικτύων διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης σε διαγνωστικά κέντρα, η Intelligent Media υλοποίησε 3 επιπλέον έργα, εγκαθιστώντας οθόνες και players ψηφιακής σήμανσης.

Τα κέντρα στα οποία έγιναν οι εγκαταστάσεις ήταν τα ακόλουθα:

1. ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΟΥ στη Νάουσα της Πάρου

2. ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ στην Πλατεία Κολιάτσου

3. ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΑΤΣΗ στον Πειραιά

Οπτικοακουστική υποστήριξη του Athens Endoscopy Live από την Intelligent Media

την .

Η Intelligent Media ανέλαβε με εξαιρετική επιτυχία την οπτικοακουστική κάλυψη του event "Athens Endoscopy Live" για λογαριασμό του Metropolitan Hospital. Η εκδήλωση περιελάμβανε την ταυτόχρονη μαγνητοσκόπηση τριών χειρουργείων, την μίξη των σημάτων και την αποστολή τους μέσω δορυφορικού link στο ξενοδοχείο Metropolitan στην λεωφόρο Συγγρού, όπου και παρευρίσκονταν οι σύνεδροι.

Δίκτυο διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης για τον όμιλο Ιατρική Διάγνωση

την .

Η Intelligent Media ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη δικτύου διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης για τον Όμιλο διαγνωστικών κέντρων Ιατρική Διάγνωση.

Δίκτυο διαφημιστικών οθονών ψηφιακής σήμανσης για τον όμιλο Ιατρική Διάγνωση

547 μετρήσεις υγείας με το CareHub στη διημερίδα φαρμακοποιών στις 25-26/1

την .

Ο σταθμός πρόληψης και παρακολούθησης υγείας CareHub κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία του στην 5η διημερίδα φαρμακοποιών, που διοργάνωσε το περιοδικό pharmacy management στις 25-26/1.

Online πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών για την Bayer Ελλάς από την idcs, business unit της Intelligent Media

την .

baywin

Η Bayer CropScience, business Unit της Bayer Ελλάς, ηγέτης στην αγορά των φυτοπροστατευτικών προϊόντων και των σπόρων, εμπιστεύθηκε στην idcs και συγκεκριμένα business unit της Intelligent Media, την ανάπτυξη του baywin.gr, της πρώτης online πλατφόρμας επιβράβευσης αγορών για Έλληνες παραγωγούς στα πλαίσια του προγράμματος επιβράβευσης BayWin.

Λύση ψηφιακής σήμανσης για την αλυσίδα ταχυφαγείων B-EAT

την .

Η Intelligent Media υλοποίησε λύση ψηφιακής σήμανσης για το κατάστημα της αλυσίδας ταχυφαγείων B-EAT, το οποίο βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 63. Η λύση αποτελούνταν από την εγκατάσταση τριών επαγγελματικών monitors της LG Electronics

Η Intelligent Media ανέλαβε την αποκλειστική εμπορική εκμετάλλευση της ιστοσελίδας www.elamazi.gr

την .

Η Intelligent Media, διαχειριστής του babyzone.gr, ανέλαβε την αποκλειστική εμπορική εκμετάλλευση της ιστοσελίδας www.elamazi.gr, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο ενημερωμένους οδηγούς ψυχαγωγίας για εξόδους, θέατρα, events και άλλες δραστηριότητες μαζί με το παιδί σας.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Παλαιότερες ανακοινώσεις