Η Intelligent Media χορηγός στο Digital signage forum 2007

την .

Στο πρώτο πανελλήνιο συνέδριο του Digital Signage, που διοργάνωσε ο εκδοτικός οίκος Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week, συμμετείχε η Intelligent Media υπό την μορφή εκπροσώπου και χορηγού.

Το συνέδριο έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Δαις την 10η Οκτωβρίου του 2007 και παρευρέθησαν όλοι οι εκπρόσωποι του Digital Signage.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση ψυχαγωγικού και διαφημιστικού δικτύου 19 οθονών plasma & LCD στους χώρους του Θεραπευτηρίου "METROPOLITAN"

την .

Η Intelligent Media προχώρησε στο τρίτο μεγάλο έργο εγκατάστασης οθονών plasma & LCD σε χώρο υγείας.

Στους χώρους του θεραπευτηρίου "METROPOLITAN" εγκαταστάθηκαν 19 οθόνες με σκοπό την προβολή ψυχαγωγικού, ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού.

Εγκατάσταση ψυχαγωγικού και διαφημιστικού δικτύου 19 οθονών plasma & LCD στους χώρους του Θεραπευτηρίου "METROPOLITAN"

την .

Η Intelligent Media προχώρησε στο τρίτο μεγάλο έργο εγκατάστασης οθονών plasma & LCD σε χώρο υγείας.

Στους χώρους του θεραπευτηρίου "METROPOLITAN" εγκαταστάθηκαν 19 οθόνες με σκοπό την προβολή ψυχαγωγικού, ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού.

Η Intelligent Media ολοκλήρωσε με επιτυχία ενέργεια promotion με οθόνες plasma για λογαριασμό του απορρυπαντικού πλυντηρίου CLARO

την .

Η Intelligent Media ολοκλήρωσε με επιτυχία ενέργεια promotion με τη χρήση οθονών plasma για την εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., και συγκεκριμένα για τη σειρά απορρυπαντικών πλυντηρίων πιάτων CLARO.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση ψυχαγωγικού και διαφημιστικού δικτύου 22 οθονών plasma & LCD στους χώρους του Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ

την .

Η Intelligent Media προχώρησε στο δεύτερο μεγάλο έργο εγκατάστασης οθονών plasma & LCD σε χώρο υγείας, με σκοπό την προβολή ψυχαγωγικού, ενημερωτικού και διαφημιστικού περιεχομένου. Στους χώρους του Δ.Θ.Κ.Α "ΥΓΕΙΑ" στο Μαρούσι εγκαταστάθηκαν 22 οθόνες, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε κανονική λειτουργία.

Έρευνα μέτρησης αποτελεσματικότητας του διαφημιστικού δικτύου οθονών στο μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ από την εταιρεία ερευνών Focus Bari

την .

Η Intelligent Media με το πέρας ενός έτους επιτυχημένης πορείας της (στην αγορά από το 2005) ανέθεσε στην εταιρία ερευνών Focus Bari το σχεδιασμό και την υλοποίηση έρευνας για την μέτρηση της αποτελεσματικότητας του διαφημιστικού δικτύου οθονών (advertising signage), που λειτουργεί η εταιρεία στους χώρους του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Παλαιότερες ανακοινώσεις