Δημιουργία spot για τη Solgar της ISOPLUS

την .

Δημιουργία spot για την προβολή των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής Solgar της ISOPLUS, στα δίκτυα Ψηφιακής Σήμανσης σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας όπως Υγεία, Metropolitan, Ευρωκλινική, Κεντρική Κλινική, κ.α.

Σύστημα ψηφιακής σήμανσης σε Φροντιστήριο

την .

Η Intelligent Media ανέλαβε τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη δημιουργία του περιεχομένου του συστήματος ψηφιακής σήμανσης που βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στην υποδοχή του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών Τουμπακάρη Μαρία στον Μαραθώνα Αττικής.

toumpakari

Online shop από την idcs με διασύνδεση σε Altec Κεφάλαιο

την .

Η idcs ανέλαβε την ανάπτυξη του online shop Κ-Μ Αρδευτικά. Πρόκειται για ένα B2B e-shop με ολοκληρωμένες λύσεις για αρδευτικά έργα κάθε κλίμακας, και αναπτύχθηκε σε πλατφόρμα MagentoTM. Με σκοπό τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης του e-shop, εφαρμόστηκαν πολύπλοκοι κανόνες τιμοκαταλόγου βάσει του ERP της εταιρείας.

Online shop από την idcs με διασύνδεση σε Altec Κεφάλαιο

DigitalDoctor.gr - Ψηφιακές υπηρεσίες marketing για το σύγχρονο ιατρείο

την .

Η Intelligent Media εντοπίζοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις προβολής στο χώρο του ιατρείου, δημιούργησε τo www.digitaldoctor.gr. Μία υπηρεσία όπου ο κάθε ιατρός μπορεί να έχει ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο δικό του χώρο.

 DigitalDoctor.gr - Ψηφιακές υπηρεσίες marketing για το σύγχρονο ιατρείο

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Παλαιότερες ανακοινώσεις