Ο σταθμός CareHub σε ερευνητικό έργο για το Τουρκικό Υπουργείο Υγείας

Ο σταθμός CareHub σε έργο για το Τουρκικό Υπουργείο Υγειας

Η Intelligent Media ήρθε σε συμφωνία με την Datasel, εξειδικευμένη εταιρεία Healthcare IT με έδρα την Άγκυρα για την ενσωμάτωση του σταθμού CareHub σε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο ερευνητικό project του Τουρκικού Υπουργείου Υγείας. Το έργο έχει προκηρυχθεί από το Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας (TUBITAK) για λογαριασμό της Υπουργείου Υγείας της Τουρκίας . Η Intelligent Media παρείχε τον καινοτομικό σταθμό μέτρησης σωματικών παραμέτρων CareHub ως μέρος της προτεινόμενης λύσης.

Η πρόταση στηρίζεται σε μία  πλατφόρμα συγκέντρωσης και διαμοιρασμού αποτελεσμάτων από διάφορες μετρήσεις σχετικές με παραμέτρους υγείας, η οποία έχει αναπτυχθεί από την Datasel. Το CareHub έχει τον ρόλο του ολοκληρωμένου σταθμού λήψης των βασικών μετρήσεων, της online αποστολής τους σε κεντρική βάση δεδομένων και της μετάδοσης εκπαιδευτικών μηνυμάτων μέσω της εξειδικευμένες πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου που διαθέτει. Σκοπός του ερευνητικού έργου είναι η πιστοποίηση της συγκεκριμένης λύσης, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί για προληπτικές μετρήσεις σε 2.500 σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες σε όλη την Τουρκική επικράτεια.

Η Intelligent Media είναι ιδιαίτερα περήφανη για την αναγνώριση της καινοτομίας που αντιπροσωπεύει το CareHub στον τομέα της πρόληψης υγείας και της σχετικής στοχευμενης επικοινωνίας. Η συμπερίληψή του σε ένα τόσο φιλόδοξο έργο ενός ξένου κράτους αποδεικνύει τη δυναμική του CareHub ως καινοτομική τεχνολογία που μπορεί να υποστηρίξει διάφορες ενέργειες στον χώρο των υπηρεσιών υγείας.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
www.intelligentmedia.gr