Οπτικοακουστική υποστήριξη του Athens Endoscopy Live από την Intelligent Media

Η Intelligent Media ανέλαβε με εξαιρετική επιτυχία την οπτικοακουστική κάλυψη του event "Athens Endoscopy Live" για λογαριασμό του Metropolitan Hospital. Η εκδήλωση περιελάμβανε την ταυτόχρονη μαγνητοσκόπηση τριών χειρουργείων, την μίξη των σημάτων και την αποστολή τους μέσω δορυφορικού link στο ξενοδοχείο Metropolitan στην λεωφόρο Συγγρού, όπου και παρευρίσκονταν οι σύνεδροι.

Οι σύνεδροι στο ξενοδοχείο είχαν την δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης των οπτικών σημάτων από το σύνολο των χειρουργείων, ενώ υπήρχε και αμφίδρομη ηχητική επικοινωνία μέσω των συνέδρων και των χειρούργων με σκοπό την ζωντανή συζήτηση και απάντηση ερωτήσεων σχετικά με τις επεμβάσεις που έλαβαν χώρα.

Όλη η εκδήλωση ήταν διαθέσιμη και μέσω live streaming στο Internet για συνέδρους οι οποίοι δεν είχαν την δυνατότητα να είναι παρόντες στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Η τεχνική κάλυψη του συνεδρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Intelligent Media απέδειξε για ακόμη μία φορά την δυνατότητα υποστήριξης που διαθέτει για events οποιουδήποτε μεγέθους.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
www.intelligentmedia.gr