Οπτικοακουστική και φωτιστική κάλυψη για την εκδήλωση των εγκαινίων της παιδοκαρδιοχειρουργικής κλινικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ

την .

Η Intelligent Media ανέλαβε την οπτικοακουστική και φωτιστική κάλυψη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της γενικής μαιευτικής και παιδιατρικής κλινικής ΜΗΤΕΡΑ στις 12 Ιουνίου του 2008. Η εκδήλωση αφορούσε στα εγκαίνια της πρώτης στην Ελλάδα παιδοκαρδιοχειρουργικής κλινικής που λειτουργεί σε ιδιωτικό παιδιατρικό νοσοκομείο και ο αριθμός των προσκεκλημένων ξεπέρασε τα 400 άτομα.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχοντα ονόματα της επιχειρηματικής, πολιτικής και ιατρικής κοινότητας όπως ο κύριος Βγενόπουλος, πρόεδρος του ομίλου Marfin Investment Group και ο κύριος Αβραμόπουλος, υπουργός υγείας. Στα πλαίσια της επιτυχούς παρουσίασης και κατάληξης της εκδήλωσης συνέβαλε και η οθόνη LED διαστάσεων 3x2 στην οποία οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν τους ομιλητές καθώς και videos της εκδήλωσης.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Οπτικοακουστική και φωτιστική κάλυψη για την εκδήλωση των εγκαινίων της παιδοκαρδιοχειρουργικής κλινικής του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ