Η ομάδα μας

 • Γιώργος Τσιντζηλώνης - Managing Director at Intelligent Media

  Γιώργος Τσιντζηλώνης

  Managing Director

  Είναι απόφοιτος ΕΜΠ, με Master of Engineering από το McMaster University και Master in Technology Business Administration από το ΕΜΠ. Στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε καινοτόμα και σύνθετα τεχνολογικά projects, όσον αφορά στη σχεδίαση, ανάπτυξη, προώθησή τους στην αγορά και στην υποστήριξή τους.  Είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και ανάπτυξη του συνόλου των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Ανήκει στην ιδρυτική ομάδα της Intelligent Media.

 • Θέμης Κοντομάρης - Sales and Marketing Director at Intelligent Media

  Θέμης Κοντομάρης

  Sales and Marketing Director

  Στέλεχος της διαφημιστικής αγοράς επί σειρά ετών, με μακρά εμπειρία σε θέσεις ευθύνης σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Στην Intelligent Media είναι υπεύθυνος της ομάδας πωλήσεων και επιβλέπει θέματα marketing της εταιρείας. Επίσης, συντονίζει θέματα που αφορούν σε περιεχόμενο και διαφημιστικά προγράμματα στα δίκτυα ψηφιακής της εταιρείας. Ανήκει στην ιδρυτική ομάδα της Intelligent Media.

 • Νίκος Τσακνάκης - Commercial Director at Intelligent Media

  Νίκος Τσακνάκης

  Commercial Director

  Είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και διαθέτει μακρά εμπειρία σε θέσης ευθύνης σε εταιρείες FMCG και τεχνολογίας. Είναι υπεύθυνος για τις εμπορικές συμφωνίες της Intelligent Media σε θέματα δικτύων ψηφιακής σήμανσης και προϊόντων τεχνολογίας. Διαθέτει αρμοδιότητες όσον αφορά στις διαφημιστικές ενέργειες και συμφωνίες που αφορούν στις ψηφιακές δραστηριότητες της εταιρείας που υλοποιούνται μέσω της idcs. Ανήκει στην ιδρυτική ομάδα της Intelligent Media.


Apostolis Katranitsas - R&D Director at Intelligent MediaΑπόστολος Κατρανίτσας (R&D Director): Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αυτοματισμού του ΤΕΙ Πειραιά, με πλούσια εμπειρία από την συμμετοχή του σε έργα πληροφορικής και επικοινωνιών. Γνώστης προγραμματισμού, λειτουργικών συστημάτων  και ηλεκτρονικών, σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμες εφαρμογές και προϊόντα. Στην Intelligent Media είναι υπεύθυνος για την τεχνολογική ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, μεταξύ των οποίων και του σταθμού μετρήσεων υγείας CareHub.

Grigoris Raptis - Technical Services Officer at Intelligent MediaΓρηγόριος Ράπτης (Technical Services Officer): Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Εγκαταστάσεων Αυτοματισμού και απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρισμού-Ηλεκτρονικών του Πολεμικού Ναυτικού. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς των τεχνικών εγκαταστάσεων καθώς και της συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών σε δίκτυα επικοινωνιών. Στην Intelligent Media, είναι υπεύθυνος για κάθε είδους τεχνική εγκατάσταση καθώς για την ομαλή λειτουργία των δικτύων ψηφιακής σήμανσης της εταιρείας.

Myrto Nikopoulou - Creative Manager at Intelligent MediaΜυρτώ Νικοπούλου (Creative Manager): Είναι απόφοιτος Γραφιστικής του Α.Κ.Τ.Ο. και Σκίτσου-Εικονογράφησης του 2ου Ι.Ε.Κ. Πειραιά. Οι τομείς της ευθύνης της είναι δημιουργία και διαχείριση ροής προγράμματος δικτύων ψηφιακής σήμανσης, δημιουργία περιεχομένου ψηφιακής σήμανσης, post production (videos, animated cards, μοντάζ), δημιουργία εικαστικών για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εταιρικές καταχωρήσεις και έντυπα της Intelligent Media.

Achilleas Papageorgiou - Head of Digital Strategy at Intelligent MediaΑχιλλέας Παπαγεωργίου (Head of Digital Strategy): Είναι πτυχιούχος Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης του ΤΕΙ Ηπείρου, με Master στις Ψηφιακές Επικοινωνίες και Δίκτυα και Υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά σε Personalized Health Services in IoT and Privacy. Είναι υπεύθυνος για τη σχεδιαση και εφαρμογή διαδικτυακών στρατηγικών που οδηγούν σε αποδοτικά αποτελέσματα βάσει επιχειρηματικών στόχων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους τομείς του SEO, development και της διαχείρισης ψηφιακών έργων. Στην Intelligent Media απασχολείται στο πλαίσιο του idcs business unit της.

Stellina Sklavou - Assistant to the Managing Director at Intelligent MediaΣτελλίνα Σκλάβου (Assistant to the Managing Director & Accounting Department): Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με εμπειρία στον τομέα της και εξειδίκευση στην Εργασιακή Ψυχολογία και τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων. Είναι γραμματέας του Managing Director στην Intelligent Media, με όλες τις αρμοδιότητες της εν λόγω θέσης και υπεύθυνη του λογιστηρίου. Έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ, μιλάει αγγλικά και γαλλικά και έχει ικανότητα στη συγγραφή κειμένων.

Lena Bokogianni - Creative Department at Intelligent MediaΛένα Μποκογιάννη (Creative Department): Αποφοίτησε από το τμήμα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Έχει εμπειρία στο έντυπο design, μέσα από την προηγούμενη απασχόλησή της στο ατελιέ εκδοτικού οίκου και ως freelancer. Στο δημιουργικό τμήμα της Intelligent Media, φροντίζει για το οπτικό αποτέλεσμα των ιστοσελίδων, σχεδιάζοντας την εμφάνισή τους και προσαρμοσμένα γραφικά στις ανάγκες των πελατών.

Panagiotis Konstantinou - Account Manager at Intelligent MediaΠαναγιώτης Κωνσταντίνου (Account Manager): Είναι τελειόφοιτος του τμήματος της Ιατρικής Σχολής του Comenious University της Μπρατισλάβας στη Σλοβακία. Ως μέλος της ομάδας πωλήσεων της Intelligent Media είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό, την στρατηγική και την ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρείας στο κομμάτι της ψηφιακής σήμανσης αλλά και του idcs business unit, καθώς επίσης και την διαχείριση και ανάπτυξη των σχέσεων με τον πελάτη.

Costas Kalamaras - Web Support at Intelligent MediaΚώστας Καλαμαράς (Web Support, Creative Department): Είναι απόφοιτος του τμήματος γραφιστικής της σχολής ΒΑΚΑΛΟ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Digital Graphic Design της σχολής ΒΑΚΑΛΟ. Έχει εμπειρία στον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, multimedia & mobile εφαρμογών, καθώς και στο έντυπο design. Στην Intelligent Media ασχολείται με την δημιουργία και διαχείριση ροής προγράμματος δικτύων ψηφιακής σήμανσης, καθώς και με τον σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδων.

Αγάθης Ιωάννης - Account ManagerΑγάθης Ιωάννης (account manager): Απόφοιτος του κολεγίου Mediterranean College στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Marketing . Μέλος της ομάδας πωλήσεων του Digital Doctor το οποίο είναι ένα από τα business units της Intelligent Media.Υπεύθυνος για το σχεδιασμό τη στρατηγική και την ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρίας στη ψηφιακή σήμανση στα ιδιωτικά ιατρεία και διαγνωστικά κέντρα καθώς και για τη διαχείριση των σχέσεων με τον πελάτη.

Alkaios Anagnostopoulos - Web Developer at Intelligent MediaΑλκαίος Αναγνωστόπουλος (Web Developer): Είναι απόφοιτος Μηχανικός Πληροφορικής του Α.Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου και τελειόφοιτος του Π.Μ.Σ. "Κατανεμημένα Συστήματα, Ασφάλεια και Αναδυόμενες Τεχνολογίες Πληροφορίας" του Πανεπιστημίου Πειραιά, με εξειδίκευση την Ασφάλεια Πληροφοριών. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web εφαρμογών με τη χρήση PHP και JS Frameworks, καθώς και τη σχεδίαση και ανάπτυξη διαλειτουργικών API εφαρμογών. Στην Intelligent Media απασχολείται στo πλαίσιo του idcs business unit της.

Αναστασία ΠαπανδρέουΑναστασία Παπανδρέου: Είναι πτυχιούχος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με MSc στις Κηπευτικές καλλιέργειες & Ανθοκομία. Έχει εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα στον τομέα της, καθώς επίσης και στην προώθηση & πώληση προϊόντων. Στην Intelligent Media ασχολείται με το business unit, meteofarm.gr και είναι υπεύθυνη της διαχείρισης και ανάπτυξης του συγκεκριμένου προϊόντος.

Filippos FratzolasΦίλιππος Φραντζολάς (Data Protection Officer, FyGEA IKE): Είναι κάτοχος MSc σε Computer Communications από το Πανεπιστήμιο Middlesex στο Λονδίνο και κατέχει διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις σε θέματα ΤΠΕ, συμμόρφωσης, διαχείρισης έργων, επιχειρηματικών αναλύσεων και ευέλικτων μεθοδολογιών (CITP, PMP, PMI-PBA, PMI-ACP, CCNP). Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε τομείς σχετικούς με business και ΤΠΕ, εμπειρία που αποκτήθηκε στο πλαίσιο της European Commission, της Siemens Enterprise Communications, Unify κλπ., ο Φίλιππος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να συμβουλεύει σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), συμπεριλαμβανομένων και τεχνικών θεμάτων.

Fotis OikonomouΦώτης Οικονόμου (Web Developer): Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Ηπείρου, είναι κάτοχος MSc στα Πληροφοριακά Συστήματα με εξειδίκευση στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από το Kingston University και αυτή τη στιγμή είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ. Διαθέτει εμπειρία σε PHP frameworks και Open Source CMS και εξειδικεύεται σε web τεχνολογίες όπως PHP, JS, HTML5,και CSS3. Στην Intelligent Media απασχολείται στο πλαίσιο του idcs business unit της.

Τα business units της Intelligent Media

 • idcs
 • babyzone
 • CareHub
 • Digital Doctor
 • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Η ομάδα μας