Νέο έργο ψηφιακής σήμανσης από την Intelligent Media για το Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε.

την .

ΑΤΠΣΥΤΕ ψηφιακή σήμανση

Την Intelligent Media επέλεξε το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περιθάλψεως Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος (Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε.) για την end to end δημιουργία και διαχείριση δικτύου ψηφιακής σήμανσης στους χώρους του ταμείου. Για την πραγματοποίηση του έργου, τοποθετήθηκαν 13 players οι οποίοι μετέτρεψαν τις οθόνες των κοινόχρηστων χώρων του ταμείου σε ένα δίκτυο ψηφιακής σήμανσης.

Η Intelligent Media, εκτός από τη δημιουργία του δικτύου ψηφιακής σήμανσης και την εγκατάσταση των players, ανέλαβε την κεντρική διαχείριση του περιεχομένου αλλά και το σχεδιασμό των πολυπαραθυρικών layout, με σκοπό να προβάλλονται όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσιμες, σχετικές και ψυχαγωγικές πληροφορίες και περιεχόμενο στο κοινό. Μέσω του δικτύου προβάλλεται ο καιρός, τα νέα, καθώς και ψυχαγωγικό περιεχόμενο που επιλέγεται από το ταμείο.

Τα business units της Intelligent Media

  • idcs
  • babyzone
  • CareHub
  • Digital Doctor
  • meteofarm.gr

Intelligent Media-logo

Κώστα Βάρναλη 54 Χαλάνδρι, 15233
T: 210.68.56.820
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην χάσετε τις τελευταίες ενημερώσεις!
Συνδεθείτε μαζί μας.

facebook f   twitter f   linkedin f   youtube f

Intelligent Media map
Νέο έργο ψηφιακής σήμανσης από την Intelligent Media για το Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε.